Elsőként a Répakrémlevest ajánljuk, mely talán nem mindenki kedvence, de mégis érdemes enni belőle, hiszen rengeteg vitamint tartalmaz.
A spárga nem csak párolva jó húsok mellé, hanem krémlevesnek is kiváló alapanyag, ezért ne hagyjátok ki a Spárgakrémlevest, ha a hétvégén levest szeretnétek főzni.
A joghurtot sokan kedvelik és főleg reggeliként fogyasztják, azonban nagyon finom Joghurt levest is készíthetünk belőle, mely a meleg nyári napokon kitűnő választás.
Uborka szezon? Imádjuk az uborkát, mivel nem csak bőrünket szépíti meg, de nagyszerű fogyókúra alatt is. Azonban nem csak nyersen fogyaszthatjuk, hanem isteni Uborkalevest is készíthetünk belőle.
Végül a spanyolok egyik kedvenc levesét ajánljuk, mégpedig a Gazpachot, melyet ha saját termésű paradicsomból készítünk, akkor biztosak lehetünk benne, hogy egészséges ételt fogyasztunk.