8 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Öt szuper Valentin-napi étel

2015. február 13.
3.7171
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Mivel holnap már Valentin-nap és biztosan sokan nem egy átlagos étteremben ünneplik ezt a napot, hanem inkább otthon főznek egy finom ebédet vagy vacsorát. Most megmutatunk öt szuper szerelmes receptet, hogy könnyebb legyen kitalálni mit is készítsetek.


Elsőként itt is egy finom, forró Szerelmes csirkehúsleves, melyet könnyen elkészíthetünk, csupán a répa szívecskékkel kell egy kicsit több időt eltöltenünk. Egy ilyen levesnek biztosan minden pár örül, ezért ez egy szép gesztus lehet ha elkészítjük és feldobjuk a hétvégi húslevesünket.

Ha megvolt a leves, akkor jöjjön egy könnyed főétel, mégpedig egy Mozzarellával töltött csirkemell. Nem tartalmaz sok kalóriát, így desszertnél nyugodtan bűnözhetünk.

Az egyik legklasszikusabb Valentin-napi édesség a Szerelmes csokitorta, mely a tökéletes édesség a szerelmesek napján. Nem a legkönnyebb édesség, de egy kis idő ráfordításával könnyen elkészíthetjük és biztosak lehetünk a sikerben.

Ha netán unjuk a csokitortákat, akkor itt egy isteni Mogyorótorta eperkrémmel, ami még mindig igazi szerelmetes édesség az eper miatt. Hiszen az eper a szerelmesek egyik kedvenc gyümölcse, ugyanis nagyon tud hasonlítani a szív formájára.

Végül ha egyszerű és gyors édességet szeretnénk, de mégis különlegeset, akkor mindenképpen a Citromkrémes muffint készítsük el. Mely krémes és istenien finom.
5 hozzászólás

Zita.Péter

9 éve, 11 hónapja és 20 napja

Szerelmes csokitorta lesz a befutó!

válasz erre

Edit90

9 éve, 11 hónapja és 20 napja

Szupi összeállítás!mosolygó smiley

válasz erre

Linda

9 éve, 11 hónapja és 21 napja

Csokis torta jöhet mosolygó smiley

válasz erre

mokus84

9 éve, 11 hónapja és 21 napja

Huu de jól néz ki ez a torta. Nyami.

válasz erre

Gizus

9 éve, 11 hónapja és 21 napja

Finomságok mosolygó smiley jó kis receptek. Lehet készítek belőle.

válasz erre