1. Sajtos brokkolival töltött csirkemell
A sajtos brokkolival töltött csirke egy könnyű, klasszikus étel, amihez nincs szükség különleges hozzávalókra, hamar össze lehet állítani és talán még a gyerekek is kedvelni fogják. Sajtból érdemes light verziót használni, ha nem szeretnénk túl sok kalóriát és zsírt tenni az ételbe. A receptet ezen a LINKEN találjátok.
2. Pestóval töltött csirkemell
Ha kedveljük az olaszos-mediterrán ízvilágot, akkor ez biztosan tetszeni fog, ugyanis a csirkét egy kis pestó krémmel töltjük, valamint sajttal és paradicsommal. A pestót mi magunk is elkészíthetjük, hiszen nem nehéz, de a boltban is természetesen lehet kapni ilyen krémet. Ezt a receptet tényleg nagyon könnyű elkészíteni, a pontos receptet pedig ezen a LINKEN találjátok.
3. Gombával töltött csirkemell
Aki kedveli a gombát, annak érdemes akár kísérleteznie is, nem csak sima csiperke gombából lehet ezt a receptet elkészíteni, hanem gyakorlatilag bármilyen gombából. Ezt is könnyen össze lehet dobni, de egy kis időt kell rá szánni. A gombával töltött csirkemell receptjét ezen a LINKEN találjátok.
Ha nem diétázunk, akkor baconnel is be lehet tekerni ezeket, vagy akár ki is lehet rántani, de ilyenkor érdemes nagyon szorosan feltekerni vagy megtűzdelni a csirkéket.