25 °C
szórványos felhőzet
2024. május 25., szombat
Orbán

Liptai Claudiát megviselte, hogy bűnöző lett

2013. november 14.
2.2871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Megviselte Liptai Claudiát, hogy a Fővárosi Törvényszék korábban bűnösnek kiáltotta ki az ismert művésznőt, aki azt követően keveredett botrányba, hogy elhunyt édesanyja rokkant-kártyáját használta fel parkolásra.

A bíró tetemes összeggel, mintegy 1 millió forinttal büntette Claudiát, és bár a sztár mellett még maga Dopeman is kiállt, ügyvédje szerint mégis nagyon megviselték a történtek.

Dr. Búza János hozzátette, hogy ő is vitatja a példátlanul magas büntetést, hiszen elmondása szerint hasonló esetekben maximum 200 ezres bírságot szabhat ki az ítélőszék, ám Claudiának az összeg ötszörösét kell megfizetnie.

Az ügyvéd kiemelte, hogy amint megkapják az ítélet másodfokú végzését, azonnal felülvizsgálati kérelmet nyújtanak be, de amennyiben nem sikerül felfüggeszteni a büntetés végrehajtását, abban az esetben Dr. Búza János szerint ügyfelének nem lesz más választása, be kell fizetnie a tetemes összeget.
elhunyt édesanyja rokkant-kártyáját használta fel parkolásra.

A bíró tetemes összeggel, mintegy 1 millió forinttal büntette Claudiát, és bár a sztár mellett még maga Dopeman is kiállt, ügyvédje szerint mégis nagyon megviselték a történtek.'>