7 °C
enyhe eső
2024. április 16., kedd
Csongor

Dopeman Liptai Claudia védelmére kelt

2013. november 13.
2.6291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Liptai Claudia védelmére kelt Dopeman, aki szerint a TV2 műsorvezetője csak azért kapott ilyen tetemes összegű büntetést korábban, mert ismert személyiség.

Mint arról korábban írtunk, a Fővárosi Törvényszék közokirat-hamisítás vádjával jogerősen is elítélte Liptai Claudiát, amiért elhunyt édesanyja rokkant-kártyáját használta fel parkoláshoz.

A bíróság rekordösszegű, egymillió forintos pénzbüntetés szabott ki a hírességre!

A történettel kapcsolatban természetesen több magyar közszereplő is megszólalt, így elsőként Dopeman vette védelmébe Claudiát, aki szerint mindenki követ el hibákat, és ez alól a műsorvezető sem kivétel, de a törvényszék ítélete szerinte túlságosan szigorú, és sokkal inkább annak köszönhető, hogy egy ismert személyiségről van szó.

Dopeman szerint nyilván nem követendő példa Claudia tette, de a valóságban szerinte a magyarok többsége is mindent megtesz azért, hogy kibújjon néha a szabályok és a törvények alól, hogy ezáltal egy kicsit jobb helyzetbe kerüljenek.

A rapper leginkább azt nehezményezte, hogy bár Claudiának most egymillió forintot kell fizetnie, de nem esik szó arról, hogy másokat is büntettek-e már korábban ekkora összeggel, így véleménye szerint ez a híresség hátrányos megkülönböztetése.
Mint arról korábban írtunk, a Fővárosi Törvényszék közokirat-hamisítás vádjával jogerősen is elítélte Liptai Claudiát, amiért elhunyt édesanyja rokkant-kártyáját használta fel parkoláshoz.'>