13 °C
szórványos felhőzet
2024. március 29., péntek
Auguszta

Magas jövedelme miatt kapott elképesztő büntetést Liptai Claudia

2013. november 12.
2.7581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Duplán rossz napot zárhatott tegnap Liptai Claudia, a tévésztár ugyanis nem csak elképesztő büntetést kapott egy parkolás miatt, hanem még az is kitudódott, hogy a celeb mennyit keresett 2011-ben!

Claudia nem titkoltan óriásit hibázott, amikor elhunyt édesanyja rokkant kártyáját használta fel arra, hogy könnyebben tudjon parkolóhelyhez jutni, ám a bíró nem fogadta el egyetlen magyarázatát sem, sőt mi több azzal érvelt, hogy aki ilyen jól keres, az örüljön annak, hogy csak egymilliót kell kifizetnie büntetésként.

Habár Claudia jövedelmére pontos számokban nem derült fény, de adóbevallása alapján a Fővárosi Törvényszék szerint 2011-ben igencsak nagyot kaszált, így a bírói ítélet szerint biztosan nem okoz majd problémát számára a rekordösszegű büntetés kifizetése.

Érdekesség, hogy bár még a bíró is úgy ítélte meg, hogy elképesztő mennyiségű pénzösszeget zsebelt be 2011-ben a művésznő, a kérdéses esztendő információink szerint így is az utóbbi évek egyik leggyengébb termése volt a sztár számára, hiszen ekkor mondott le a Mokka műsorvezetői tisztségéről, valamint a Jóban Rosszban egyik karakterének megszemélyesítéséről.