13 °C
enyhe eső
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Last minute ajándékötletek

2015. december 23.
5.6781
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Még mindig keresed a tökéletes ajándékot? Akkor íme néhány last minute ajándéktipp, melyeket gyorsan és egyszerűen beszerezhetsz bármelyik bevásárlóközpontban vagy éppen otthon is elkészítheted őket. Íme a mi tippjeink:


1. Kávé és bögre

Ha van olyan a listádon, aki imádja a kávét, annak mindenképpen érdemes beszerezni a Starbucks különleges karácsonyi kiadású Christmas Blend kávékeverékét, mely egy intenzív, fahéjas, mogyorós és cédrusos ízvilágú kávé. Ehhez pedig nem hiányozhat egy cuki kávésbögre sem, melyből szintén találsz néhányat a márka üzleteiben.

Last minute ajándékötletek - 2. kép

2. Illatos parfümök

Akár hölgyről, akár férfiról van szó, egy jó parfümmel mindig betalálunk. Ilyenkor rengeteg akció van a drogériákban és márkásabb termékekre is olcsóbban le lehet csapni. Nők számára íme néhány tipp a legutóbbi parfümajánlónkból. Míg férfiaknak a nemrégiben megjelent Nautica Life energy, mely egy klasszikus aromás vizes illat, amit főleg kalandos férfiaknak ajánlunk.

Last minute ajándékötletek - 3. kép

3. Valami szexit Neki és Nekem

Ha inkább olyan ajándékot vennél, amit mind a ketten élveztek - például az ágyban -, akkor érdemes elolvasnod cikkünket, melyben olyan ajándékötleteket adunk, amiket mind a ketten élvezni fogtok a forró és romantikus ünnepi estéken.

4. Valamit házilag

Nem mindenki szeret vásárolni ajándékot, sokan inkább a személyesen készített meglepetéseket szeretik, éppen ezért alábbi cikkünkben olyan tippeket mutatunk, amiket könnyen elkészíthetsz otthon, akár az utolsó pillanatokban is. Csupán kreativitás és egy kis türelem kell hozzá.

Last minute ajándékötletek - 4. kép

5. Tuti befutó: ajándékkártya

Ha már végképp kétségbe vagy esve, akkor válaszd a mindig tuti befutót: az ajándékkártyát. Erre bármilyen összeget feltölthetsz és egy éven belül bármire levásárolhatja az ajándékozott személy. Így biztosan nem fogsz kicsi túlméretezett pulóvert vagy felesleges ajándékot venni. Ennek főleg csajok örülnek, de ha műszaki áruházba szól az ajándékkártya, akkor a pasik is odáig lesznek érte.

Last minute ajándékötletek - 5. kép

Ha még ez sem lenne elég, akkor olvasd el korábbi cikkeinket, ahol urak számára és hölgyek számára is izgalmas ajándékötleteket adunk, hogy Neked minél könnyebb legyen a választás és a vásárlás!
5 hozzászólás

Kunoichi

8 éve, 11 hónapja és 21 napja

Ezek tényleg szuper ötletek. Köszönöm! mosolygó smiley

válasz erre

pilótakeksz

8 éve, 11 hónapja és 21 napja

A parfümök most jó áron voltak, volt ahol 50% kedvezmény volt. Az ajándékkártya pedig tuti jó, azzal nem lehet melléfogni.

válasz erre

kalifa

8 éve, 11 hónapja és 22 napja

szuper jó ötletek ismét mosolygó smiley

válasz erre

zitucska

8 éve, 11 hónapja és 22 napja

Ajándékkártya tényleg szuper ötlet, nem lehet vele mellényúlni.

válasz erre

Minoni

8 éve, 11 hónapja és 22 napja

Az a starbucks bögre tetszik nagyon. mosolygó smiley Aranyos.

válasz erre