7 °C
tiszta égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Karácsonyi ajándékötletek hölgyek számára

2015. december 13.
7.5671
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Mai cikkünkben olyan karácsonyi ajándékötleteket adunk, melyek tökéletesek lehetnek barátnődnek, lány testvérednek, édesanyádnak vagy éppen a nagyidnak, hiszen karácsonykor mindenkire gondolni kell. Ha jól ismered szeretteidet, akkor könnyebb lesz a választás és még időben vagy, hogy beszerezz mindent, akár egy nap alatt.



Csodás sminkek!

Csodás sminkek!


Sminkimádó szeretteidnek

Kevés olyan nő van, aki ne szeretné a színpompás és elegáns sminkeket. Lepd meg női ismerőseidet különleges karácsonyi sminkszettekkel, melyeknek biztosan örülni fognak. A M.A.C idén is gyönyörű szájfény palettákat és szemhéjfesték palettákat mutatott be, melyek az Enchanted Eve névre hallgatnak. Emellett a Haute & Naughty Too szempillaspirálok lenyűgöző tekintetet varázsolnak viselőjének.

A The Body Shop nagyszerű sminkcsomagokat állított össze a természetes anyagokat kedvelőknek. A Colour Crush Pre-Party smink szettet akár tiniknek is adhatod, a csomag tartalmaz egy rúzst, egy körömlakkot és egy szemhéjpúdert.

Ha egy idősebb hölgynek szánod a sminkcsomagot, akkor válogass a Max Factor termékei között, melyekről már olvashattál nálunk. Könnyedén összeállíthatod Te magad a csomagot.

Imádja barátnőd a körömlakkokat? Akkor válogass az essence Merry berry csillámló karácsonyi körömlakkjai között vagy a Catrice körömlakk-csomagjai közül.

Szuper szépségápolási szettek.

Szuper szépségápolási szettek.


Szépségápolási szettek karácsonyra

A The Body Shop csodás kis ajándékcsomagokat készített idén is, így a webshopjukban és a boltjaikban is keresgélhetsz, hogy rátalálj a megfelelőre. Siess, mert hamar elfogynak a szép csomagok.

Ha idén a pénztárcád nem elég vastag, akkor válogass a Ziaja ajándékcsomagjai közül, melyek között különböző korosztálynak szánt csomagokat találsz. A legtöbb hipermarketben megtalálod a márka termékeit.

Igazi klasszikus ajándék a Nivea karácsonyi szettjei, melyeket az idősebb korosztály kedvel a legjobban. Találsz hajápolási, arcápolási, testápolási és fürdéshez való termékeket is. Sőt, még némelyik szetthez egy neszesszer is tartozik.

Kádfürdőzés függő a barátnőd? Akkor a Lush Cosmetics fantasztikus karácsonyi dobozai közül válogass kedvedre. Találsz itt kisebb nagyobb ajándékokat is, ráadásul a csomagolásról sem kell gondoskodnod, hiszen a Lush csapata elvégzi helyetted.

Hasznos kütyük nőknek.

Hasznos kütyük nőknek.


Hasznos műszaki eszközök

A pasik egyik kedvenc részlege a műszaki, de most a nőknek kedvezünk. Karácsonyi nyereményjátékunkban megnyerhetitek a Philips nagyszerű Steam&Go kézi gőzölőkészülékét, mellyel még egyszerűbb az otthoni vasalás. Nagyon jól kiegészíti a vasalót, ha éppen egy nehezen vasalható ruhát kell széppé varázsolnod rövid időn belül. Sőt, a forró gőz elpusztítja a ruhákon lévő baktériumok 99,9 %-át!

Kütyümániás vagy? Akkor lepd meg magad vagy kedvesed egy Toshiba Click Mini 2in1 hibrid táblagéppel, melyen egy teljeskörű Windows 10 található. A könnyű kis készülékkel leegyszerűsítheted a munkádat, ráadásul a stílusos fehér külseje igazi csajos kiegészítője lehet üzleti megjelenésednek.

Könnyítsd meg a nagyi sütési szenvedélyét egy Electrolux Assistent robotgéppel, ami több színben is elérhető, így kedvedre válogathatsz. Ezzel a géppel a konyhai sütés-főzés leegyszerűsödik, a nagyi süteményei még gyorsabban elkészülnek.

Az elmúlt évek egyik karácsonyi slágerterméke a tabletek. Ha még a családban nincs ilyen, akkor érdemes egyre szert tenni. Mi az Acer Iconia A1 tabletét ajánljuk, mely könnyű, gyors és stílusos, így a nők számára egy tökéletes ajándék lehet.

Cuki, szőrös, ünnepi darabok.

Cuki, szőrös, ünnepi darabok.


Cuki ruházati ajándékok

Ha ismered a szeretteid méretét, akkor akár ruházati termékkel is meglepheted őket. Az F&F karácsonyi termékei között olyan cuki darabokat találsz, amikkel még szebbé varázsolhatod a karácsonyt. Hangulatos és meleg pizsamák, otthoni szettek.

Inkább pulóvert vennél? Akkor less be a New Yorker valamelyik üzletébe és válogass az ünnepi hangulatú felsők között, de érdemes az ékszerek között is szétnézned.

Katy Perry rajongó a kis tesód? Akkor irány a H&M, ahol megvásárolhatod a Katy Perry által viselt karácsonyi kollekciót. Idén a szőrmés kiegészítők is hódítanak, szerezz be egyet barátnődnek, biztosan tetszeni fog neki.

A GAS kínálata között találtuk ezt a szuper aranyos szőrmés sapkát és ezt a szexi magassarkút. Egy nőnek mindig szüksége van cipőre, főleg ha az szép és magas a sarka is.

Reméljük elég sok tippet adtunk ahhoz, hogy beszerezd szeretteidnek vagy éppen magadnak a karácsonyi ajándékot. De fontos, hogy sose aggódj rajta, hiszen nem az ajándék a fontos, hanem az együttlét.
13 hozzászólás

Kunoichi

9 éve, 24 napja

Igen, ezeknek örülnék ha a fa alatt lennének mosolygó smiley

válasz erre

Regina

9 éve, 24 napja

Bármelyiknek örülnék! Nyerő ajándékok! mosolygó smiley

válasz erre

csillucs

9 éve, 24 napja

Na jó ezt küldöm is páromnak röhögő smiley hát az a Mac paletta eszméletlen és a csomagok...na meg a rucik is szuperek.

válasz erre

veruss74

9 éve, 25 napja

Tudnék választani.... mosolygó smiley

válasz erre

Móni

9 éve, 25 napja

Az ajándékcsomagokat szeretem a legjobb mosolygó smiley szuperek és má előre be vannak csomagolva. A Lush ebben kifejezetten jó.

válasz erre

szokeagi

9 éve, 25 napja

Hátigen. Ezekkel nem igazán lehet melléfogni. mosolygó smiley

válasz erre

Minoni

9 éve, 25 napja

Az a kis Toshiba laptop tetszik mosolygó smiley na meg az aranyos pizsamák. És a MAC sminkjein csodásak.

válasz erre

kalifa

9 éve, 25 napja

pompás ajándékok mosolygó smiley nagyon tetszik mindegyik, innen lehet bőven válogatni

válasz erre

becky

9 éve, 25 napja

Meggyőztetek röhögő smiley nagyon szuperek ezek az ajánlók. És ezek a képek...hangulatosak.

válasz erre

lizii

9 éve, 25 napja

A Katy Perry kollekció the best!

válasz erre

lacko

9 éve, 25 napja

Köszönöm a tippeket! röhögő smiley

válasz erre

szagnes92

9 éve, 25 napja

Szuperek egytől-egyig. A kézi gőzölő nálam mindent visz. Nagyon- nagyon tetszik. mosolygó smiley

válasz erre
12a(z) 2 -ből