Őszi-téli parfümajánló

Mariann , 2015. november 24.
Igaz, már inkább télen van, mint ősz, mégis szeretnénk olyan parfümöket mutatni, melyek mindkét időszakra tökéletesek lehetnek. Ilyenkor a kissé nehezebb, fűszeresebb illatok kerülnek előtérbe, melyek már ráhangolnak bennünket az ünnepi illatokra. Mai cikkünkben mutatunk néhány parfümújdonságot, melyek elnyerhetik tetszésedet.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Love Rock by Shakira

Shakira legújabb illata sokban hasonlít a tavalyi Rock by Shakira illathoz, ez azonban egy kicsit fűszeresebb, nehezebb. Az üveg továbbra is követi az elektonikus gitár formáját, csupen egy kis szenvedély került bele a málnás színnel. Az illat alapjegyei a pézsma, vanília és a szantálfa, azaz a fás illatok, míg a szívjegyek között a virágcsokor illatát érezzük. A fejjegyben a citrusos, gyümölcsös illatok jelennek meg.

Love Rock by Shakira

Love Rock by Shakira


A helyes üveg miatt nem csak saját magunknak, hanem akár szeretteinknek is örömet okozhatunk vele az ünnepek során. Fiatalabb korosztály számára ajánlott.

Halloween Tattoo

Bár Halloween már elmúlt, mégis egy misztikus, varázslatos illatot szeretnénk a figyelmedbe ajánlani. A fekete, matt üvegcsébe zárt fűszeres szexi illat női és férfi változatban is kapható. Az alapjegyek között is itt megtalálható a pézsma és a szantálfa, de emellett a cédrus frissesége is fellelhető. A szívjegyek között a pink rózsa és a jázmin, valamint a tengeri só különleges egyvelege érezhető.

Halloween Tattoo

Halloween Tattoo


A fejjegyben a gyümölcsös Pina colada, a friss körte és a mandarin illatok dominálnak. Ez az illat is leginkább fiatalabb korosztálynak ajánlott, de természetesen bárki hordhatja, ha magáénak érzi az illatot.

Rare Gold by Avon

Ha egy kis arany eleganciára vágysz, akkor az Avon Rare Gold parfümje a tökéletes választás. A markáns, gazdag virágos illat már az idősebb hölgyek számára is tökéletes választás lehet. Az első percekben érezzük az erőteljes virágos illatokat, úgy mint az ylang-ylang vagy a gyöngyvirág, majd előjönnek a fás illatok.

Rare Gold by Avon

Rare Gold by Avon


A Rare Gold tehát kiváló választás lehet édesanyáknak karácsonyra, de ha a nagyi elég bevállalós, akkor akár neki is adhatjuk ajándékba.

Premiere Luxe by Avon

Szintén egy luxust idéző parfüm az Avon parfümőrjétől, Vincent Schaller-től, aki a következő képen jellemezte parfümjét:

Elsősorban három nagyon ritka, különleges és egzotikus virág keverékéből alkottam meg ezt az illatot, mely egyszerre teremt nőies, érzéki, de egyben elegáns hangulatot is.

Egy virágos illatról beszélünk, mely beindítja az érzékeinket. Az elegáns üveg is már erről árulkodik. A jázmin, a magnólia és a szantálfa harmóniája szinte tökéletes, úgy érezhetjük magunkat, mint egy görög Istennő.

Premiere Luxe by Avon

Premiere Luxe by Avon


Szintén idősebb korú hölgyeknek ajánlott, de aki az erősebb illatú parfümöket szereti, az ezt is biztosan a magáénak fogja érezni.
 
4 hozzászólás

pilótakeksz • Messiás #4 • 3 éve, 3 hónapja és 23 napja

Ígéretesnek tűnnek. Nekem a Shakira nem jött be, de a Halloweent megnézem.

Lili • Messiás #3 • 3 éve, 3 hónapja és 24 napja

Jó parfümök, bár én most a body shop illatát használom, nagyon finom az is.

bettike • Überbrutál #2 • 3 éve, 3 hónapja és 24 napja

Tetszik az Avonos, anyumnak pont jó lenne karira.

leoni • Messiás #1 • 3 éve, 3 hónapja és 24 napja

Jaj de jó üvegekbe tudják tenni a parfümöket. A Halloween tetszik a legjobban.