Ha klasszikus ételt szeretnél, akkor ne hagyd ki a karácsonyi halászlét. Ezt van aki szereti, van aki nem, de nem nagyon hiányozhat a magyar háztartások asztaláról karácsonykor. Minőségi halat válasszunk hozzá és akkor biztosan finom lesz.
Valami új levest próbálnál ki? Akkor válaszd a tárkonyos hallevest, ami egy fűszeresebb, krémesebb leves, de mivel szintén halból készül, így nyugodtan helyettesítheted vele a halászlét.
Főételként általában pulykát, halat vagy éppen libát eszünk, így most mind a háromra van egy receptünk. A pulykasültedet dobd fel egy kis almás-hagymás keverékkel, melytől még ízletesebb lesz a pulyka.
Halból készíts isteni ropogós tőkehalfilét, ami egy sokkal egészségesebb panírral készül, így a diétázókra is gondolsz.
A klasszikus libacombot dobd fel egy kevés fokhagymával, amitől még omlósabb és finomabb lesz a sült. Természetesen ne hagyd ki a párolt káposztát.
Végül gondolj a vegetáriánus barátaidra és családtagjaidra, számukra készíts vörösborban pácolt zöldségeket. Finom, egészséges és még köretnek is tökéletes, így bárki ehet belőle.