A teljes értékű növényi táplálkozást folytatók között egyáltalán nem számít újdonságnak a búzahús, mint hús alternatíva, azt talán kevesen tudják, hogy nagyon laktató és olcsó összetevő, amit kifejezetten ajánlunk flexitáriánusoknak is.
Erről az étkezési módról egyébként itt olvashatsz bővebben is! A búzahús a szétszeletelés és az előkészítés után bátrán fűszerezzük, ízesítsük úgy, mintha állati eredetű terméket pácolnánk.
A só, bors fűszerkombinációk mellett azonban ne spóroljunk a paprikával vagy éppenséggel a chilivel. Finom és laktató alternatíva azoknak, akik nem kívánnak állatokat fogyasztani. Amennyiben kísérletező típusok vagyunk, magát a búzaalapot is elkészíthetjük, de ma már számos boltban vagy online shopban könnyedén be is szerezhetjük.
Először debütált vörös szőnyegen Timothée Chalamet és Kylie Jenner