0 °C
borús égbolt
2023. december 11., hétfő
Árpád

Új, környezettudatos verziót kapott az Acer légtisztító családja

2023. április 21.
30.9921
marco profilja, adatai
marco
Tegnap mutatta be az Acerpure Inc légtisztító készülékcsaládjának legújabb tagját, ami abban különleges, hogy ez az első olyan készülék, amelynél fogyasztás utáni újrahasznosított (PCR) anyagokat építettek be a házba.
 

Az Acerpure Pro Vero Air Purifier ezzel anyavállalata, az Acer környezettudatos Vero termékcsaládjának nyomába kíván lépni, amely egyébként laptopokat és egyéb eszközöket tartalmaz, valamint évek óta gyártja a Vero termékeket ugyanebben a szellemben.

Andrew Hou, az Acerpure Inc. elnöke így fogalmazott:
Büszkék vagyunk arra, hogy olyan terméket kínálunk, amely nem csak a levegőt tisztítja, de csökkenti a hulladékot és a környezetterhelést is az újrahasznosítható anyagok, például a PCR műanyagok felhasználásával és az energiatakarékos zöld mód használatával.

Hiszünk abban, hogy az Acerpure Pro Vero légtisztító egy változást hoz a levegőminőség / légtisztító-iparban, és mi izgatottan várjuk, hogy megosszuk ügyfeleinkkel.


Ezek nem csak szavak, hiszen az Acerpure Pro Vero légtisztító valóban 100%-ban újrahasznosítható anyagokból készül, és 35%-ban PCR-műanyagot használ a házában, ráadásul vízbázisú tintát és újrahasznosítható csomagolást is használnak, hogy tovább csökkentsék a cég carbon lábnyomát.

Ahogy a légtisztító családot bemutató tesztünkben már említettük, az Acerpure légtisztítók egyaránt alkalmasak lakásokba, családi házakba és irodákba is, ráadásul most már olyan verzió is van, ami jelentősen kisebb öko-lábnyomot hagy!

Magyar árakról és megjelenésről egyelőre nem érkezett pontos információ.