7 °C
tiszta égbolt
2024. április 17., szerda
Rudolf

Novak Djokovic teniszező befektetett a Waterdrop márkába

2023. február 21.
46.3181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Novak Djokovic, a világ egyik legelismertebb és legeredményesebb teniszezője, aki nemrégiben megnyerte az Australian Open-t, ám nem csak a sportban eredményes, befektetéseit is jól megváltogatja, ezért döntött a Waterdrop mellett.

Még tavaly nyáron számoltunk be arról, hogy hazánkba is megérkezett a vízben oldódó Waterdrop kockák, melyek különböző ízesítéseiknek köszönhetően gyorsan és egyszerűen feldobják a sima vizet, amivel még több folyadékot tudunk a szervezetünkbe vinni. Novak Djokovic elhatározta, hogy felemeli szavát a műanyag palackokban lévő egészségtelen cukros italok ellen, ezért döntött a bécsi székhelyű márka mellett.

A teniszező elárulta:

A sportolóvá válás nemcsak a tehetségen és az edzésen múlik, hanem a tested érdekében hozott döntéseken is. Az egészséges életmód magában foglalja a megfelelő hidratálást, és közben a környezetünkre is figyelnünk kell. Hiszem, hogy közös munkával valódi változást érhetünk el, és megszabadulhatunk minden műanyag palacktól.

A Waterdrop a sportcélú hidratálás terén korábban bevezette Microlyte termékcsoportját, amelyek elektrolitokat és vitaminokat tartalmazó, vízben oldható italkockák.