27 °C
erős felhőzet
2024. július 23., kedd
Lenke

Megérkeztek Magyarországra a vízben oldódó Waterdrop kockák

2022. június 04.
62.3031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A megfelelő napi folyadék bevitel nagyon fontos a szervezet számára, de sokan nem szeretünk sima vizet fogyasztani, számukra tökéletes választás lehet az új vízben oldódó Waterdrop kockák, melyek különböző ízekkel dobják fel a sima vizet.

Frissülj fel a nap bármely pillanatában ezekkel az apró kockákkal, melyek speciális eljárással gyengéden kiszárított, majd formába tömörített gyümölcsökből és gyógynövényekből állnak, így természetes tápanyagokban és vitaminokban gazdagok.

Dobj egy waterdrop kockát 4-6 dl vízbe, várj egy percet, amíg feloldódik, és máris készen van az ízletes frissítőd.


Az állandó kínálatban elérhető ízek a BOOST (fekete ribizli, bodza, acai), a YOUTH (barack, gyömbér, ginzeng), a GLOW (mangó, kaktuszgyümölcs, articsóka), a ZEN (csillaggyümölcs, fehér tea, citromfű), valamint a SKY, a CLEAN, a DEFENCE, a LOVE, a FOCUS és a RELAX. Az ízesítők cukormentesek. A márka gondolt azokra is, akiknek kell néha egy kis plusz koffein, számukra a háromféle koffeintartalmú, úgynevezett Microenergy kockákat ajánlják.


A márka nem csak ízletes waterdrop kockákat készít, hanem különleges üvegkulacsokat is, melyek nem csak szépek, de illenek a különböző ízvilágokhoz is. Az új termékek megvásárolhatóak a márka honlapján.