34 °C
szórványos felhőzet
2024. július 17., szerda
Endre, Elek

Nem kizárt, hogy Katalin hercegné nem fog visszatérni hivatali feladataihoz

2024. június 05.
12.5651
Mariann profilja, adatai
Mariann
Amióta a walesi hercegné bejelentette rákbetegségét, egyetlen hivatalos eseményen sem vett részt és a legfrissebb bennfentes pletykák szerint ez a jövőben akár így is maradhat, ugyanis előfordulhat az, hogy a hercegné nem fog visszatérni.

Sok találgatást követően márciusban Katalin hercegné elárulta, hogy rosszindulatú daganatot találtak a testében az év eleji tervezett hasi műtétet követően. Meg is kezdték a kemoterápiás kezelést, ami állítólag nagyon jól halad, ennek ellenére a hercegné még nem tervezi, hogy visszatér hivatali feladataihoz.

Közeledik a brit uralkodó egyik legnagyobb ünnepsége, a Trooping the Colour, ahol a királyi család a Buckingham palota erkélyéről szokta köszönteni az alattvalókat, ez idén kicsit másként lesz, ugyanis a palota még mindig nem erősítette meg Katalin hercegné részvételét. A bennfentes információk szerint a hercegnének át kell gondolnia jövőjét, és talán soha nem is fog visszatérni.

A betegsége óta rengeteg időt tölt a családjával, sokat van a gyerekekkel, amit nagyon élvez, ráadásul Vilmos herceggel is intimebb lett a kapcsolata. A jelenlegi pletykák szerint idén ősszel vagy jövő év elején térhet csak vissza Katalin.