23 °C
kevés felhő
2024. május 19., vasárnap
Ivó, Milán

Itt a nagy bejelentés: Katalin hercegnénél is rákot diagnosztizáltak

2024. március 22.
7.3691
Mariann profilja, adatai
Mariann
Már napok óta készenlétben volt a BBC, ugyanis a Kensington-palota egy nagy bejelentésre készült, ami meg is érkezett és valószínűleg sokak számára sokkoló lesz, ugyanis a walesi hercegnénél rákot diagnosztizáltak az orvosok a januári hasi műtétje során.

Katalin hercegné egy videoüzenetben árulta el, hogy már megkezdődött a kemoterápiás kezelése, miután rákot fedeztek fel nála, ám azt nem árulta el, hogy a ráknak melyik fajtáját. A hercegné elárulta, hogy óriási sokként érte a hír, de napról napra erősebbnek érzi magát és jól van.

A 42 éves hercegné azt is elmondta, hogy a januári hasi műtétjénél még nem tudták, hogy daganat van a testében, csak a későbbi tesztek mutatták ki a betegséget. A palota korábban azt közölte, hogy Katalin húsvétkor vissza fog térni a királyi feladataihoz, ám most kérdéses a visszatérése, ami miatt egyébként hetek óta rengeteg pletyka kering róla.

Nézd nagyban ezt a videót!

Februárban egyébként III. Károly királynál is rákot fedeztek fel, jelenleg ő is terápiás kezelést kap erre, sőt a yorki hercegnéről, Sarah Fergusonról is kiderült, hogy bőrrákkal küzd.