12 °C
borús égbolt
2024. április 22., hétfő
Csilla, Noémi

Bőrrákot diagnosztizáltak a yorki hercegnénél, Sarah Fergusonnál

2024. január 22.
20.2381
Mariann profilja, adatai
Mariann
Nagyon rossz hírek érkeztek a brit királyi családból, ugyanis múlt héten megműtötték Katalin hercegnét, aki emiatt nem tud részt venni eseményeken, most pedig a yorki hercegnéről derült ki, hogy rosszindulatú bőrrákot diagnosztizáltak nála.

Sarah Fergusont tavaly nyáron mellrákkal műtötték meg és sokáig nem is volt nyilvánosság előtt, mivel fel kellett épülnie, most pedig bőrrákkal kell szembenéznie. Egyes lapinformációk szerint több anyajegyét is eltávolították, ezek közül az egyik rákos volt.

A hercegné szóvivője elárulta, hogy Ferguson bőrgyógyásza kérésére távolították el az anyajegyeket, most pedig további vizsgálatok várnak Fergusonra, hogy időben felismerjék a rosszindulatú daganatot és kezelni tudják. Manapság a bőrrákot már nagyon jó esélyekkel gyógyítják, amennyiben időben észreveszik őket. A hírek szerint Sarah a diagnózis ellenére jó hangulatban van.
megműtötték Katalin hercegnét, aki emiatt nem tud részt venni eseményeken, most pedig a yorki hercegnéről derült ki, hogy rosszindulatú bőrrákot diagnosztizáltak nála.'>