5 °C
erős felhőzet
2024. április 23., kedd
Béla

Megvan mi okozta Matthew Perry halálát

2023. december 16.
23.8301
Mariann profilja, adatai
Mariann
Már több, mint egy hónapja, hogy elveszítettük a Jóbarátok egykori sztárját, a Chandler Binget alakító színészt, és most végre megérkeztek az eredmények, hogy pontosan mi okozta a színész hirtelen halálát saját otthonában.

Amikor a hatóságok átvizsgálták Matthew Perry lakását, több vényköteles gyógyszert is találtak, ám az első toxikológiai vizsgálat nem talált illegális anyagot a színész szervezetében. Most azonban megérkezett a Los Angeles-i orvosszakértő boncolási jegyzőkönyve, melyből kiderült, hogy "ketamin akut hatása" okozta Perry halálát.

A halottkém jelentése szerint Perry szervezetében opioid buprenorfin is volt, halálát pedig fulladás okozta. A színésznek koszorúér-betegség is volt és ketamininfúziós terápiára is járt, ám a halálakor a szervezetében talált ketamin nem ebből a terápiából származott, mivel a gyógyszer felezési ideje három-négy óra. A ketamin egy nagyon erős érzéstelenítő, melyet egyre gyakrabban alkalmaznak depresszió, szorongás vagy poszttraumás stressz esetében.