8 °C
erős felhőzet
2024. április 22., hétfő
Csilla, Noémi

Vényköteles gyógyszereket találtak Matthew Perry otthonában

2023. október 30.
29.0901
Mariann profilja, adatai
Mariann
Az egész világot sokkolta az a vasárnapi hír, miszerint 54 éves korában elhunyt a Jóbarátok egykori sztárja, akit most több millió rajongó gyászol, halálát vízbefulladás okozta, ám a legfrissebb hírek szerint több vényköteles gyógyszert találtak a színész otthonában.

Még mindig nagyon nehéz elhinni, hogy Matthew Perry, avagy mindenki kedvenc Chandler Bingje már nincs közöttünk és sokan szeretnék tudni, hogy pontosan mi történt abban a jakuzziban, melyben rátaláltak. A TMZ információi szerint a rendőrök több vényköteles gyógyszert találtak a színész otthonában, de hangsúlyozták, hogy nem volt illegális kábítószer a helyszínen.

A hatóságok antidepresszánsokat, szorongásoldó szereket és COPD-gyógyszert (krónikus obtruktív tüdőbetegség) találtak a házban. A COPD-betegséget gyakran a dohányzás okozza, és tüdőtágulást vagy krónikus hörghurutot okozhat, Perry korábban bevallotta, hogy egész életében dohányzott. A boncolást követően már pontosabb részleteket fogunk tudni a halála kapcsán.
hír, miszerint 54 éves korában elhunyt a Jóbarátok egykori sztárja, akit most több millió rajongó gyászol, halálát vízbefulladás okozta, ám a legfrissebb hírek szerint több vényköteles gyógyszert találtak a színész otthonában.'>