20 °C
tiszta égbolt
2024. május 27., hétfő
Hella

Meghan Markle túrázással töltötte idejét, míg férje a koronázáson vett részt

2023. május 08.
31.0711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A sussex-i hercegné nem volt jelen a szombaton megtartott koronázási ceremónián, melyet korábban a Buckingham palota már jelzett, az Amerikában maradt hercegnét kirándulás során kapták lencsevégre, ahol sem a gyerekek nem voltak vele, sem Harry herceg.

Sokakat megosztott az a tény, hogy Meghan hercegné nem vett részt III. Károly király koronázási szertartásán, melyet több millióan néztek világszerte. A hercegné állítólag azért nem akart elmenni, mert kisfia, Archie születésnapját ünnepelte, ennek ellenére túrázás közben fotózták le.

Meghan barátaival túrázott egyet nem messze otthonuktól. Valószínűleg az volt a királyi családnak a legjobb döntés, hogy Meghan nem vett részt a koronázási eseményeken, a rengeteg botrány után túl nagy figyelem került volna rá, amit mindenki el akart kerülni, még maga a hercegné is.

Meghan Markle túrázással töltötte idejét, míg férje a koronázáson vett részt - 2. kép

ceremónián, melyet korábban a Buckingham palota már jelzett, az Amerikában maradt hercegnét kirándulás során kapták lencsevégre, ahol sem a gyerekek nem voltak vele, sem Harry herceg.'>