9 °C
erős felhőzet
2024. április 21., vasárnap
Konrád

Lizzo befejezi a zenélést az őt ért bántások miatt

2024. március 30.
14.5551
Mariann profilja, adatai
Mariann
A Grammy-díjas énekesnő meglepő bejegyzést tett közzé közösségi oldalán, melyben arról ír, hogy befejezi énekesi karrierjét, miután az elmúlt időszakban rengeteg bántást kapott, amiből elege lett ő nem ezért kezdett el énekelni.

Tavaly nyáron több háttértáncosa beperelte Lizzot, szexuális zaklatás és ellenséges munkahelyi környezet kialakítása miatt. A táncosok különböző megaláztatásokról számoltak be, a per pedig még nem zárult le. A napokban Lizzo fellépett Biden elnök újraválasztási adománygyűjtési estéjén, amit szégyenletesnek nevezett a táncosok ügyvédje.

Valószínűleg itt telt be a pohár Lizzonál, aki most egy bejegyzésben kifakadt és azt írta, hogy befejezi énekesi karrierjét. Az énekesnő úgy nyilatkozott:

Elegem van abból, hogy meghurcolnak az életemben és az interneten is. Én csak zenélni akarok, boldoggá tenni az embereket, és segíteni, hogy a világ egy kicsit jobb hely legyen, mint amilyennek látom. De kezdem úgy érezni, hogy a világ engem nem akar benne látni. Folyamatosan szembe kell néznem azzal, hogy hazugságokat mondanak rólam a befolyásom és a nézeteim miatt - állandóan viccek céltáblája vagyok a külsőm miatt. A személyiségemet olyan emberek szedik szét, akik nem ismernek engem és nem tisztelnek. Én nem erre a szarra jelentkeztem. Kilépek