34 °C
kevés felhő
2024. július 14., vasárnap
Örs, Stella

Görög Zita az okos villanófényes technológiát választja, ha szőrtelenítésről van szó

2024. június 19.
9.3731
Mariann profilja, adatai
Mariann
Itt a nyár, a strandolás és a lenge öltözékek ideje, amikor még fontosabbá válik a szőrtelenítés sokak számára és ilyenkor főleg a hosszantartó simaságra törekednek a nők, ahogy Görög Zita is, aki nemrégiben a Braun márka legújabb termékének nagykövete lett.

A legkíméletesebb és egyben legtartósabb szőrtelenítési forma manapság az otthoni használatra tervezett kompakt IPL készülékek - melyek közül korábban már teszteltünk mi is egyet. A Braun nemrégiben piacra dobta legújabb AI technológiával ellátott villanófényes készülékét, a Skin i-expertet, melyet Görög Zita is kipróbált már.

A készülék az AI technológiájának köszönhetően folyamatosan tanul és egy applikáción keresztül segít irányítani a felhasználót a legjobb eredmény elérése érdekében. A termék folyamatosan elemzi a bőrt működés közben, és a beépített AI technológiának köszönhetően automatikusan a különböző bőrterületek változó tónusaihoz igazítja a villanások intenzitását. Görög Zita tapasztalatai szerint 15 perc alatt végezni lehet a két lábszár kezelésével és az alkalmazást is nagyon könnyű használni.