6 °C
tiszta égbolt
2024. április 23., kedd
Béla

Ellopták Michael Schumacher kórházi papírjait!

2014. június 24.
2.0171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Felemelő hírek érkeztek a napokban Michael Schumacher állapotáról, aki felébredt a kómából, és bár még messze nem tekinthető gyógyultnak, de állítólagosan jól reagál a külvilágra.

Legfrissebb híreink szerint pedig hamarosan egészen pontos részleteket is megtudhatunk majd az egykori pilóta állapotáról és kezeléséről.

A Bild beszámolói szerint ugyanis valaki nemrégiben eltulajdonította Michael Schumacher kórházi aktáit, amelyeket a rejtélyes illető német, angol és francia bulvármagazinoknak is felajánlott megvételre, méghozzá több mint 15 millió forintnak megfelelő összegért.

Az ismeretlen tolvaj egyébiránt azzal igazolta a dokumentumok eredetiségét, hogy pontosan idézett Michael Schumacher operációjának részleteiből, amit a pilóta menedzsere, Sabine Kehm egészen elképesztőnek és gusztustalannak is nevezett egyszerre.

A menedzser rövid nyilatkozatában kiemelte, hogy mindenki jobban jár, ha még csak nem is gondol a dokumentumok megvásárlására, mert amint nyilvánosságra kerülnek, az összes jogi lépéssel fellépnek majd ellene, illetve a rendőrségi nyomozás már most meg is kezdődött a rejtélyes tolvaj ellen.
felébredt a kómából, és bár még messze nem tekinthető gyógyultnak, de állítólagosan jól reagál a külvilágra.'>