7 °C
tiszta égbolt
2024. április 17., szerda
Rudolf

Chrissy Teigen és John Legend megmutatta több millió dolláros otthonukat

2023. augusztus 02.
28.1231
Mariann profilja, adatai
Mariann
A modell és a többszörös Grammy-díjas énekes élete idén megváltozott, hiszen idén januárban megszületett a pár harmadik közös gyermeke, majd június végén váratlanul bejelentették, hogy béranyán keresztül egy újabb taggal bővült a család, és nagy családnak nagy házra van szüksége.

Chrissy Teigen és John Legend beengedte az Architectural Digest magazin kameráit lenyűgöző Beverly Hills-i otthonukba, ahol még a gyerekek szobáit is megmutatták. A pár már többször költözött az elmúlt években, állítólag nagyon szeretnek új házba költözni.

A modell elárulta, hogy jelenlegi otthonuk igazi "gyerekbiztos" ház, mindent úgy alakítottak ki, hogy a négy gyermekük számára tökéletes legyen. A házban több hálószoba, egy hatalmas étkező és konyha található, valamint egy mozi szoba is, ahol a gyerekek meséket tudnak nézni. Továbbá egy medence is van az ingatlanon.

Fotó: AD magazin


megszületett a pár harmadik közös gyermeke, majd június végén váratlanul bejelentették, hogy béranyán keresztül egy újabb taggal bővült a család, és nagy családnak nagy házra van szüksége.'>