20 °C
erős felhőzet
2024. május 20., hétfő
Bernát, Felícia

Gólyahír: titokban megszületett John Legend és Chrissy Teigen negyedik gyermeke béranya útján

2023. június 29.
22.5601
Mariann profilja, adatai
Mariann
A népszerű énekes és felesége idén januárban üdvözölte harmadik közös gyermeküket, miután 2020-ban elveszítették kisbabájukat, most pedig kiderült, hogy titokban egy negyedik babát is összehozott a pár, de őt már béranya hozta a világra.

A sztárok világában egyre népszerűbb a béranyaság, hiszen Kim Kardashian és Khloé Kardashian is igénybe vette már ezt a fajta "szolgáltatást". Most pedig John Legend és Chrissy Teigen is emellett döntött, ugyanis teljesen váratlanul jelentették be, hogy megszületett negyedik közös gyermekük, egy kisfiú, aki Wren Alexander Stephens nevet kapta.

A hírek szerint a kisbaba június 19-én született és már otthon van a családjával, erről készült fotót is, melyen John látható mind a négy gyermekével együtt. Chrissy Teigen szintén osztott meg fotót a kisbabáról, ahová azt írta, hogy mindig is arra vágyott, hogy négygyermekes anyuka legyen és ez az álma most valóra vált. Bár biztosan nem lesz könnyű egy 5 hónapos és egy újszülött csecsemőről gondoskodnia.

üdvözölte harmadik közös gyermeküket, miután 2020-ban elveszítették kisbabájukat, most pedig kiderült, hogy titokban egy negyedik babát is összehozott a pár, de őt már béranya hozta a világra.'>