7 °C
tiszta égbolt
2024. április 17., szerda
Rudolf

Megkóstoltuk a Waterdrop különleges italkockáit

2023. február 25.
84.8931
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A folyadék bevitel nagyon fontos a nap folyamán, ám sajnos a rohanó életünk miatt sokszor elfelejtünk napközben eleget inni, ráadásul sokunk nem kedveli a sima ásványvizet vagy szűrt vizet, ám szerencsére erre van megoldás. A Waterdrop ausztriai vállalat italkockáival feldobhatjuk a sima vizet, de ezek mellett a sportolóknak is kínálnak már alternatívát, valamint azoknak is, akik inkább a reggeli teázást preferálják. Mai cikkünkben közelebbről is megismerkedhetsz ezekkel a különleges italkockákkal.


Még tavaly nyáron jelent meg a hazai piacon a Waterdrop, akkor kipróbáltuk a márka vízben oldódó Microdrink kollekcióját, most pedig megkóstoltuk a Microtea, Microenergy és Microlyte italkockákat. Kezdjük először a kedvencünkkel, a Microteával, ami egy nagyszerű találmány, főleg akkor, ha valaki reggelente nem kávéval, hanem teával szereti indítani a napot. A több ízben is kapható microtea kockákat csupán meleg vízbe - a vállalat szerint 60 fokos vízbe - érdemes beledobni, várni egy kicsit és már lehet is élvezni a forró, gyümölcsös teát.

Megkóstoltuk a Waterdrop különleges italkockáit - 2. kép

Az italkockák természetes gyümölcs- és növényi kivonatokat tartalmaznak, mindezek mellett tartósítószermentes, valamint cukor- és édesítőszermentes. Nem kell tovább ízesíteni, mindent tartalmaz a kocka. A Micreoteához lehet kapni praktikus thermo bögrét is, melyben könnyedén magunkkal vihetjük az elkészült italunkat.

Ha fáradtnak érzi az ember magát, akkor általában a kávéhoz nyúl - rosszabb esetben energiaitalhoz -, de a Microenergy ezen is segíthet. Ez az italkapszula is több ízben érhető el, mindezek mellett pedig természetes koffeint tartalmaz, ami segít az energiaszint növelésében. A microdrinkhez hasonlóan, csupán 4-6 dl vízbe kell beledobni, hagyni feloldódni és már lehet is fogyasztani.

Megkóstoltuk a Waterdrop különleges italkockáit - 3. kép

Ezt az italt is inkább a reggeli vagy délelőtti órákban érdemes elfogyasztani, hogy kellő energiát biztosítsanak. Az energiáról olyan természetesen összetevők gondoskodnak, mint például a guayusa, a kóladió, valamint a ginzeng.

A Microlyte termékcsaládot kifejezetten sportolóknak tervezték, ugyanis 5 elektrolitot, 9 vitamint és cinket is tartalmaz. Az elektrolitok döntő szerepet játszanak a sejtek vízháztartásában, ezáltal pedig jelentős hatással vannak az ideg- és izomműködésre is. Ha egy kemény és izzasztó edzést követően gyors folyadékpótlásra van szükségünk, akkor érdemes kipróbálni a Microlyte termékcsalád valamelyik ízét.

Megkóstoltuk a Waterdrop különleges italkockáit - 4. kép

Az italkocka nem tartalmaz cukrot, és a többi termékhez hasonlóan, egyszerűen fel kell oldani vízben és már lehet is fogyasztani. Edzés közben vagy után ajánlott fogyasztani, amikor lecsökken a vitaminszintünk. A gyümölcsös íz kifejezetten finom és frissítő, egyáltalán nem érezni a por állagot.
2 hozzászólás

bonita

1 éve, 2 hónapja és 23 napja

Megkóstolnám valamelyiket. Ebből lehet próba csomagot rendelni?

válasz erre

krisztike

1 éve, 2 hónapja és 23 napja

Hihetetlen hogy már ilyenek vannak.

válasz erre