27 °C
erős felhőzet
2024. június 22., szombat
Paulina

Ezek voltak 2023 legnagyobb szakításai a sztárvilágban

2023. december 29.
66.8381
Mariann profilja, adatai
Mariann
Hazánkban is több híresség döntött 2023-ban a szakítás vagy éppen a válás mellett, és ez nem volt másképp a külföldi sztárvilágban sem. Mai cikkünkben összeszedtük az idei év legnagyobb szakításait, melyek között olyanok is vannak, akik közel harminc év házasságot követően döntöttek a válás mellett.


Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness

Idén szeptemberben jelentette be a házaspár, hogy 27 év házasságot követően elválnak. Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness még 1996-ban kötötték össze életüket és sokáig úgy tűnt, hogy ez a kapocs örökre szól. 2023-ban azonban a válás mellett döntöttek, mert mindkettőjük élete más felé tart, egyénileg szeretnének tovább fejlődni. A színész jelenleg a Deadpool harmadik részén dolgozik.

Meryl Streep és Don Gummer

Szintén sokakat megdöbbentett idén októberben az Oscar-díjas színésznő válása, aki 45 év házasságot követően vált el férjétől. A Meryl Streep és férje még 1978-ban házasodtak össze, négy közös gyermekük született. A válás okairól egyikük sem beszélt, így a mai napig nem tudni, hogy mi történhetett a pár között, ami végül váláshoz vezetett.

Joe Jonas és Sophie Turner

Óriási botrányok közepette jelentette be a pár szeptember elején, hogy alig négy év házasságot és két gyermeket követően elválnak. A pletykák szerint Joe Jonasnak elege lett abból, hogy Sophie Turner sokat bulizik, emiatt pedig keveset gondoskodik két kisgyermekükről. A botrányokat követően sikerült megegyezniük a picik láthatóságáról, de nem lesz egyszerű a válások.

Sofia Vergara és Joe Manganiello

A sokak által kedvelt álompár, Sofia Vergara és Joe Manganiello hét év házasságot követően döntött a válás mellett, az ok itt azonban nagyon egyszerű volt, a színész szeretett volna édesapává válni, ám 51 évesen már nem akart ismét teherbe esni. Azóta már mind a ketten elkezdtek másokkal randizni, a válás is könnyen ment közöttük, mivel volt házassági szerződésük, csupán egy kiskutyán volt némi vita.


Kevin Costner és Christine Baumgartner

18 év házasságot követően idén májusban Christine Baumgartner beadta a válókeresetet férje ellen, ugyanis elmondása szerint túl sokat dolgozik és nem volt elég ideig a családdal. A válás nem volt botránymentes, mivel a táskatervezőként dolgozó Christine rengeteg pénzt követelt Kevin Cotnertől gyerektartás miatt. A bíróság azonban másképpen döntött, hónapokig elhúzódott emiatt a válás. Costner mindeközben távozott a Yellowstone című népszerű sorozatból.

Britney Spears és Sam Asghari

Alig egy év házasságot követően idén augusztusban Sam Asghari úgy döntött, hogy beadja a válókeresetet felesége ellen kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. A pletykák szerint megcsalás is volt a dologban, ráadásul Britney részéről, de többször is látták őket veszekedni nyilvános helyeken. Mindezek mellett az énekesnő még meg is ütötte férjét.

Reese Witherspoon és Jim Toth

Idén márciusban 12 év házasságot követően elvált a Doktor Szöszi filmek színésznője és magyar származású férje, Jim Toth. Reese Witherspoon közösségi oldalán jelentette be a hírt és azt is elárulta, hogy nehéz döntés volt mindkettőjük számára, de a jövőben is szeretni és tisztelni fogják egymást. Az okokról egyikük sem beszélt, így nem tudni, hogy végül miért a válást választották.


Ariana Grande és Dalton Gomez

A fiatal színésznő mindössze két év házasságot követően idén nyáron csendben elváltak, miután Ariana Grande egy másik férfiba lett szerelmes. A pletykák szerint mindkét fél megpróbálta rendbehozni kapcsolatukat, ám ez nem sikerült nekik. Ariana jelenleg Ethan Slaterrel randizgat, akivel a Wicked című musical filmben dolgozott együtt.

Taylor Swift és Joe Alwyn

A világ egyik legismertebb énekesnője sem tétlenkedett 2023-ban, ugyanis hat év után szakított Joe Alwynnal. Az évek alatt felröppentek eljegyzési pletykák róluk, de mivel mindketten nagyon védték kapcsolatukat, emiatt nem sokat lehetett erről tudni, ahogy a szakításról sem. Taylor Swift idén egy nagyobb turnéra indult, és idő közben megismerkedett az NFL-sztárral, Travis Kelcevel, akivel a karácsonyt is együtt töltötték.
2 hozzászólás

csillucs

6 hónapja, 1 hete

Nem semmi mennyi szakítás volt.

válasz erre

Lili

6 hónapja, 1 hete és 1 napja

Azta, 45 év után válni... meglepett smiley De fura.

válasz erre