16 °C
enyhe eső
2023. szeptember 24., vasárnap
Gellért, Mercédesz

27 év házasság után Hugh Jackman és felesége válnak

2023. szeptember 16.
11.6231
Mariann profilja, adatai
Mariann
Nagyon úgy tűnik, hogy ez az év a szakítások éve lesz, hiszen sorra mennek tönkre a házasságok, most éppen az X-Men filmek sztárja és felesége jelentette be, hogy 27 év után elválnak, egyes források szerint nem meglepő a bejelentés.

Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness 1995-ben ismerkedtek meg egy ausztrál tévésorozat forgatása alatt, majd egy évvel később, 1996-ban össze is házasodtak. Két gyermekük is született az évek alatt, a 23 éves Oscar és a 18 éves Ava. A pár egy közös nyilatkozatot juttatott el a People magazinhoz, melyben úgy nyilatkoztak:

Nagy áldás, hogy majdnem három évtizedet tölthettünk együtt férjként és feleségként egy csodálatos, szeretetteljes házasságban. Az utunk most másfelé tart, és úgy döntöttünk, hogy különválunk, így folytatjuk egyéni fejlődésünket. A családunk volt és lesz is mindig a legfőbb prioritásunk marad. Hálával, szeretettel és kedvességgel vállaljuk ezt a következő fejezetet. Nagyra értékeljük mindenki megértését, és hogy tiszteletben tartják a magánéletünket, miközben a családunk minden tagja feldolgozza ezt a változást.

Arról nincsenek információk, hogy pontosan mi lehet a válás oka, de egyes források szerint Hugh és Deborra kapcsolatában már voltak gondok. Amikor tavaly a színész visszament a Broadway-re, nagyon keveset voltak együtt, már csak lakótársként néztek egymásra.