11 °C
tiszta égbolt
2024. április 27., szombat
Mariann, Zita

Újabb eszközön nézhetjük a Telenor MyTV szolgáltatását

2017. július 13.
8.3111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Egy újabb eszközt hozott be a magyar piacra a Telenor, amelynek segítségével otthonunk egyszerű tévéjét lehetőségünk nyílik egy Androidos eszközzel okosabbá tenni, és ezáltal nézni rajta a Telenor MyTV által elérhető mintegy 72 csatornát.

A Mi Box névre hallgató kis eszköz WiFi-n keresztül képes sugározni az egyes televíziós csatornákat, és nem elég, hogy tökéletesen kiváltja a kábeltévét, mindemellett hordozható is, ezáltal egyik szobából a másikba, vagy nyaralásra is magunkkal vihetjük.

A Mi Box a televíziós csatornák mellett letölthető játékokkal és zenékkel is kecsegtet a felhasználóknak, méghozzá nagyon egyszerű használattal, hiszen bármilyen HDMI-csatlakozóval rendelkező televízióval vagy számítógéppel egyszerűen összeköthető és használható - akár 4K filmek megtekintésére is.

A Xiaomi által gyártott Mi Box-hoz egyébiránt egy külön távirányító jár, ami olyan fejlett, hogy akár a beszédfelismerést is támogatja, ezáltal elegendő lehet csak kimondani a megfelelő csatorna nevét vagy a keresőszót ahhoz, hogy azonnal nézhessük kedvenc tartalmainkat.