19 °C
szórványos felhőzet
2024. április 28., vasárnap
Valéria

Egyre többen vásárolnak mobilról, mint számítógépről

2018. november 16.
23.7191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Újabb meglepő kutatási anyaggal szolgált a Telenor, akik a Black Friday mintájára elindították óriási kedvezményekkel kecsegtető Black Week kezdeményezésüket, aminek részeként az emberek online és az üzletekben is élhetnek a lehetőséggel.

Csakhogy a szolgáltató szerint a legtöbben inkább az otthon kényelmét választják ehhez, sőt mi több, egy kis trendfordulás is megfigyelhető volt ezen a téren, hiszen statisztikáik szerint ma már sokkal többen vásárolnak mobilról, mint számítógépről.

A Telenor szerint egészen határozott vásárlási szokások is megfigyelhetővé váltak, ezáltal két nagy csoportra oszthatók az érdeklődők, lévén vannak, akik célirányosan jönnek, és gyorsan választanak, míg mások ezzel szemben alaposan tájékozódnak és gyűjtik az információkat a vásárlás előtt.

Ami közös mindenkiben, hogy miután sikerült dönteniük a vásárlás kapcsán, és nem egy üzletben, hanem a webshopon keresztül rendelik meg a terméket, akkor a folyamatot szeretnék gyorsan lezavarni, ezáltal eljutni a fizetési metódus végéig.