20 °Ckevés felhő
2020. augusztus 13., csütörtök • Ipoly

Tudatos életmód - könyvajánló

Mariann , 2019. március 31.
Manapság egyre több könyv jelenik meg a tudatos életmóddal kapcsolatban és nemrégiben két nagyszerű könyv is a kezünkbe akadt, melyek segíthetnek az életmódváltásban. Karen Frazier: Gyógyító kristályok és Amy Ramos: A teljes ketogén diéta kezdőknek című könyveket most Te is megismerheted egy kicsit közelebbről.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Karen Frazier: Gyógyító kristályok

Bizonyított tény, hogy az ásványi kristályok képesek pozitív energiával feltölteni az embert és környezetét. Karen Frazier felszentelt metafizikus lelkész, intuitív energiagyógyító és Uszui-reiki gyakorló egy könyvben leírta az összes tudnivalót a kristályokról. Továbbá közel 100 kristályprofilt a kristályok tulajdonságainak és felhasználási lehetőségeinek ismertetésével. Különböző tanácsokat oszt meg velünk és több mint 90 hétköznapi problémára megoldásához ad segítséget.

Tudatos életmód - könyvajánló - 2. kép

Például megtudgatod, hogyan legyél boldog, hogyan találhatod meg a lelki békédet és hogyan oldhatod meg kristályokkal az alvásproblémádat. (Alexandra Kiadó)

Amy Ramos: A teljes ketogén diéta kezdőknek

Manapság egyre népszerűbb a ketogán diéta, melyről nemrégiben mi is írtunk egy átfogóbb cikket. Ha felkeltette az érdeklődésedet és szeretnél tényleg mindent megtudni erről a diétáról, akkor érdemes beszerezni az alábbi könyvet. Ebben tényleg mindent elárulnak a szénhidrátszegény és zsírokban gazdag ketogén étrendről. A könyv nem csak a diéta minden részletét elárulja, de emellett rengeteg könnyen elkészíthető receptet is találunk.

Tudatos életmód - könyvajánló - 3. kép

Ha mindez nem lenne elég, akkor egy 14 napos menütervet is találunk a könyvben, pontos bevásárlólistával és természetesen az előbb említett receptekkel. A könyv azokra is gondol, akiknek valamilyen ételintoleranciája van, és tippeket ad azoknak, akik kicsit nehezebben tartják be a diétákat. (Alexandra Kiadó)
 
1 hozzászólás

leoni • Messiás #1 • 11 hónapja, 3 napja

Ketogán diéta nagyonérdekel, sokakanak bejött.