11 °Cerős felhőzet
2021. április 17., szombat • Rudolf

Engedd be a zenét - itt a Huawei Freebuds 3i

Mariann , 2020. július 16.
Manapság egyre nagyobb teret hódítanak a vezeték nélküli fülhallgatók, melyekkel még kényelmesebbé vált a mindennapi zenehallgatás sportolás, utazás vagy éppen munka közben. De ma már nem csak a vezeték nélküliség fontosan, hanem az is, hogy mennyit bír a füles és mennyi zajt enged be a külvilágból. Nemrégiben kipróbáltuk a Huawei legújabb Freebuds 3i fülhallgatóját, melyről most bővebben is olvashattok.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Sokan szeretnek zenét hallgatni utazás közben vagy ha éppen sportolnak, hiszen segít kizárni a külső zajokat és jobban koncentrálni bizonyos dolgokra. Ahhoz, hogy ki tudjuk zárni teljesen a külső zajokat érdemes olyan fülhallgatót választani, ami már képes az aktív zajszűrésre. A Freebuds fejlesztői természetesen beleépítették a kis fülesbe az aktív zajszűrést, ami megakadályozza a külső hangok bejutását, így még kényelmesebb a zenehallgatás. Természetesen akár egy gombnyomással vagy érintéssel könnyedén ki lehet kapcsolni ezt a funkciót, ilyenkor jobban halljuk a környezeti zajokat.

Engedd be a zenét - itt a Huawei Freebuds 3i - 2. kép

A Freebuds 3i egy apró töltőtokban lehet tárolni, mely egy kisebb táskában is kényelmesen elfér. Az ergonómiailag kényelmes kialakítású füles könnyedén illeszkedik bármilyen fülmérethez, ráadásul a csomag négy különféle szilikont tartalmaz, így kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbbet. A fülhallgatót nagyon egyszerűen helyezhetjük a fülünkbe és az érzékelőknek köszönhetően, azonnal felismeri, hogy a fülben van és már indíthatod is a zenét.

Bármilyen okostelefonhoz gyorsan lehet párosítani az eszközt, azonban meg kell jegyeznünk, hogy csak Android készülékekre van egy applikáció (AI Life), mellyel beállítható a fülhallgató, hogy a koppintások milyen funkciót végezzenek el. Sajnos az applikáció iOS rendszereken nem elérhető, így ezen felhasználók az alapbeállításokat használhatják. A fülest nem csak okostelefonhoz, hanem akár a Huawei Watch GT 2-höz is könnyedén párosíthatjuk, így nem kell sportoláshoz magunkkal vinni telefonunkat.

Engedd be a zenét - itt a Huawei Freebuds 3i - 3. kép

A fülhallgatók egyetlen töltéssel körülbelül 3 órát bírnak, míg a töltőtok 10-12 órányi töltést biztosít. Egy hosszabb repülőútra érdemes a töltőtok töltőjét is elvinni, mert bizony le fog merülni, ha folyamatosan használjuk. Jó hír viszont, hogy körülbelül 2 óra alatt teljesen feltöltődik a készülékünk.

Tesztünk során természetesen sportolás közben is kipróbáltuk a fülest, és izzadás során bár kicsit kicsúszik a fülből, azonban nem esik ki. Ahogy igazgatja az ember, sajnos a füles érzékeli az ember ujját és ha nem állítjuk be, hogy simításra ne kapcsolja ki a zajszűrést, akkor bizony számíthatunk rá, hogy ki-be fog kapcsolódni az aktív zajszűrés.

Engedd be a zenét - itt a Huawei Freebuds 3i - 4. kép

Miért érdemes megvásárolni?

A Huawei Freebuds 3i egy tökéletes készülék azoknak, akik sokat hallgatnak zenét, de nem szeretnének magukon semmilyen kábelt. Kiváló hangzása van az apró fülesnek, a mély és a basszus is jól kihallatszik. Ha pedig az árát nézzük, akkor szintén a megvételre ajánlott kategóriában sorolnánk, hiszen már 39-40 ezer forintos áron is hozzájuthatunk ehhez a készülékhez.

Engedd be a zenét - itt a Huawei Freebuds 3i - 5. kép

 
4 hozzászólás

monyó • Überbrutál #4 • 9 hónapja, 2 hete és 3 napja

A legjobbkor jött ez a cikk. Mióta kerestem egy nem túl drága de mégis minőségi fülest...

bababum • Pipi #3 • 9 hónapja, 3 hete

Tetszik és nem is olyan drága.

mokus84 • Überbrutál #2 • 9 hónapja, 3 hete és 1 napja

Az ilyen füleseket szeretem, nem nagyon esnek ki.

Mirjam • Polihisztor #1 • 9 hónapja, 3 hete és 1 napja

Jó áron van és nagyon kis aranyos. Nekem az airpods nagyon kényelmetlen, nyomja a fülem.