7 °C
erős felhőzet
2024. április 24., szerda
György

Okos és csinos! - Kezünkön a Huawei Watch GT 2

2020. június 21.
32.8661
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Tavaly télen jelent meg a márka legújabb, második generációs okosórája, mely igazán csinos dizájnt kapott és emellett rengeteget fejlesztettek az óra üzemidején és a fitnesz adottságain. Mai cikkünkben közelebbről is megismerheted a Huawei Watch GT 2 (Frosty White) okosóráját.


Manapság egyre többen térnek át a klasszikus órákról az okosórákra vagy fitnesz karkötőkre, melyek már nem csak az időt vagy a dátumot mutatják, hanem rengeteg hasznos funkcióval bírnak, mint például a lépésszámlálás, a pulzusmérés vagy a sporttevékenység nyomon követése. Ezek ma már alap funkcióknak számítanak a piacon, így a gyártók igyekeznek főleg megjelenésben, stílusban különlegesek lenni és a Huaweinek ez sikerült.

Szinte minden outfithez tökéletes - dizájn

Nekünk, nőknek nagyon fontos, hogy a kiegészítők passzoljanak az aznapi öltözékünkhöz és bizony nem mindegy, hogy milyen órát választunk ehhez. A Watch GT 2 férfi és női modellben is elérhető, természetesen nálunk egy női, 42 mm-es modell járt, mely hófehér szilikon szíjjal rendelkezik és gyönyörű arany bevonatot kapott. Ettől igazán nőies az óra. A kijelző 1,2" méretű, kör alakú, mely nem csak szép, de tartós is.

Vékony, elegáns és nagyon okos

Vékony, elegáns és nagyon okos


A szilikon szíjnak köszönhetően nem irritálódik a bőr és kényelmes viseltet biztosít egész nap során, még az úszómedencében és az edzőteremben is. A fehér szín pedig mindenhez jól illik. Az "Always on" funkciónak köszönhetően az óra kijelzője mindig látható marad, így nem kell magunk felé fordítani az órát ahhoz, hogy felébredjen a készülék, azonban ebben az esetben hamarabb lemerül az óra. Ha ezt a funkciót nem használjuk, és az óra fényerejét is automatikusra állítjuk, akkor jó pár napig egészen biztosan nem kell tölteni a kütyüt.

Minden outfithez jól illik

Minden outfithez jól illik


Asszisztens és profi edző - funkciók

Nagyon fontos megemlíteni, hogy az óra kompatibilis iOS-t futtató készülékekkel is, csupán egy applikációt kell letölteni ahhoz, hogy működjön. Tesztünk során mi is kipróbáltuk egy iPhone készülékkel és tökéletesen működött, azonban az applikáció csak a sporttevékenységeket tudta feldolgozni, elemezni, számlapot böngészni és cserélni nem lehetett benne. Célszerű a Watch GT 2-t Android alapú telefonokkal használni.

Szinte minden sporttevékenység megtalálható benne

Szinte minden sporttevékenység megtalálható benne


Az okosórára minden értesítés megérkezik, így például a hívásokat is látod, melyeket akár el is tudsz utasítani az órádon keresztül. Az értesítések mellett zenét is lehet lejátszani az óráról, sőt a saját tárhelyének köszönhetően akár zenéket is tölthetsz az órádra, így edzéshez nem kell magaddal cipelned a telefonodat. Az óra képes felismerni a bluetooth fülhallgatókat, ezért ha az órádra töltesz zenéket, már tényleg nincs szükség a telefonodra. Ez a funkció főleg edzés, futás közben tud hasznos lenni. Tesztünk során azonban nem tudott minden fülhallgatót felismerni.

Minden adatot elemez edzés alatt és után

Minden adatot elemez edzés alatt és után


A készülék rengeteg egyéb funkcióval bír, mint például a pulzusmérés, az alvásfigyelés, az egésznapos stressz figyelés valamint az aktivitás mérése. Az óra rengeteg sporttevékenységet tartalmaz a futástól kezdve, a biciklizésen és a túrázáson keresztül szinte mindent. A sportolás közben folyamatosan méri a pulzust és azt is megmutatja, hogy milyen tartományban van éppen a pulzus, úgy mint zsírégetés vagy aerob. Ezeken felül képes összeállítani számunkra edzés tervet is.

Neked ajánljuk! - összegzés

A Huawei Watch GT 2 (fagyos fehér szín) nem csak azoknak ajánlott, akik egy megbízható fitneszórát szeretnének, hanem azok számára is, akik egy elegáns okosórát szeretnének. A készülék 80.000 forintos áron vásárolható meg a legtöbb elektronikai boltba, de akciós áron ennél olcsóbban is hozzájuthatunk. Ár-érték arányban az egyik legjobb okosóra a piacon és külön jó hír, hogy nem csak Huawei telefonnal működik együtt.

Ár-érték arányban is megéri ezt választani

Ár-érték arányban is megéri ezt választani


4 hozzászólás

moni1294

4 éve, 2 hónapja és 2 napja

Gyönyörű óra! meglepett smiley Ez már szinte ékszer!

válasz erre

Minoni

4 éve, 2 hónapja és 3 napja

Ez nagyon szuper cikk lett, imádtam olvasni! mosolygó smiley Szuper és gyönyörű óra, az ára is jó. Nekem egyelőre más van. Egyelőre. mosolygó smiley

válasz erre

becky

4 éve, 2 hónapja és 3 napja

Nekem egy fitnesz karkötőm van, ami a lépést számolja meg a pulzust méri, de ennél többre vágyom már. Ez nagyon tetszik.

válasz erre

monyó

4 éve, 2 hónapja és 3 napja

Tényleg szép óra, elfogadnám. Gondolkodom, hogy beruházok egyre de még nem döntöttem el, hogy melyikre.

válasz erre