15 °Ckevés felhő
2021. szeptember 25., szombat • Eufrozina, Kende

Apró, elegáns és hangos - íme a Huawei FreeBuds Pro

Mariann , 2020. október 26.
Hamarosan megjelenik a márka legújabb prémium fülhallgatója, melyet megjelenés előtt a Női Hírek szerkesztősége is kipróbálhatott. Az új FreeBuds Pro fülhallgató minden tekintetben egy igazán elegáns kütyü lett, ráadásul kiváló hangzással bír. Alábbi cikkünkben részletesen is bemutatjuk a fülhallgatót és eláruljuk tapasztalatainkat.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A Huawei FreeBuds Pro, a Freebuds 3i-hez hasonlóan ismét egy vezeték nélküli fülhallgató, melyben még kényelmesebb a zene hallgatás, sportolás vagy éppen egy megbeszélés. A Pro elődjéhez képest rengeteget fejlődött, nem csak külsőleg, hanem belsőleg is. De nézzük először a külsőt. A kütyü egy elegáns, kisebb tokban lehet tárolni, valamint ez szolgál a töltésre is. Amint felnyitjuk a tokot, azonnal meglátjuk a gömb alakú, metálfényű fülhallgatókat. A gömb kialakításnak köszönhetően nem túl könnyű kivenni a tokból a füleseket, de hozzá lehet szokni. A Pro három színben érhető el: fekete, fehér és ezüst.

Apró, elegáns és hangos - íme a Huawei FreeBuds Pro - 2. kép

A füleseken szilikonos bemenet található, melyeket cserélhetjük is a fülünk méretének megfelelőre. A füleseken több érzékelő is található, köztük a kisméretű érintőpanel, melyen gesztusokkal vezérelhetjük a fülesünket. Ezeket a gesztusokat az AI Life nevű android alkalmazásban tudjuk beállítani. Ugyan csak ebben az appban lehet az aktív zajszűrést is beállítani. Akár 40 dB zajcsökkentő hatást is el lehet érni a fülesekkel, ami egy zsúfolt buszon vagy edzőteremben nagyon hasznos tud lenni.

Apró, elegáns és hangos - íme a Huawei FreeBuds Pro - 3. kép

A fülhallgatók belsejében 55 mAh akkumulátor található, mellyel akár 4 órán keresztül is hallgathatjuk a zenét, aktív zajszűrés mellett. Nekünk a négy óra nem jött össze, körülbelül 3 órát bírt, majd a tokba visszatéve gyorsan feltöltődött a füles. A töltőként is szolgáló tokkal 30 órás üzemidőt is elérhetünk, így a hosszabb utakon is igazi társ lehet.

A kis fülesek nagyon jól szólnak. Legyen szó mély vagy magas hangzásról, kemény ütemekről, a dalok egyszerűen tökéletesen szólnak. Ha pedig igazi fanatikusok vagyunk, akkor természetesen igény szerint állíthatjuk a hangszíneket. Ha pedig beszélgetni szeretnénk a fülesen keresztül, akkor nem kell amiatt aggódni, hogy nem fognak minket hallani, ugyanis egy-egy Digital HD mikrofon biztosítja a megfelelő hangzást.

Apró, elegáns és hangos - íme a Huawei FreeBuds Pro - 4. kép

A termék hazai ára 69.990 forint, ráadásul aki november 1-ig előrendel, az ajándékba kap egy Huawei Band 4-et is. Ár-érték arányban egy kiváló kütyüről beszélhetünk, ugyanis a FreeBuds Pro igazi prémium élményt nyújt használójának. Mindenképpen kiemelnénk, hogy az Android alapú készülékekkel érdemes a FreeBudsot használni, ugyanis ezekkel lehet kihasználni maximálisan a füles minden tulajdonságát.

A fülesnek szinte csak pozitív tulajdonságai vannak, csupán az aksiidő tűnt kicsit kevésnek és néha kissé nehéz a tokjából kivenni őket, de ezt leszámítva igazi főnyeremény a vezeték nélküli fülhallgatók piacán.

Apró, elegáns és hangos - íme a Huawei FreeBuds Pro - 5. kép

 
3 hozzászólás

Perec • Hiperaktív #3 • 11 hónapja, 3 hete és 3 napja

Nagyon jól szólnak már ezek. Már egyáltalán nem ragaszkodom a vezetékes fülesekhez, végre a vezeték nélküliek is nagyon jók.

Minoni • Nagymester #2 • 11 hónapja, 3 hete és 4 napja

Tényleg kicsi ez a füles. Szinte alig látszódik a fülben. Jó füleseket csinál a huawei. Tetszenek.

zsebibaba • Überbrutál #1 • 11 hónapja, 3 hete és 4 napja

De jól néz ki, bár fehérben jobban tetszene.