6 °C
borús égbolt
2024. április 18., csütörtök
Andrea, Ilma

Puzsér Róbert ismét kiakadt Hajdúékon

2015. január 15.
2.5771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A mindig mindent megmondó Puzsért még tavaly jelentette fel Hajdú Péter a jó hírnév megsértése miatt, melynek tárgyalása a mai napon folytatódott volna, azonban a felperes, azaz Péter nem jelent meg a tárgyaláson.

Puzsér Róbert szabadszájúsága miatt már többször hajba kapott különböző celebekkel, legutóbb Hajdú Péterrel, aki nem hagyta annyiban a dolgot és egyből a bírósághoz folyamodott.

Puzsérnak többször meg kellett jelennie a bíróságon, sőt még rendőrök is kopogtattak a háza ajtaján emiatt. A tárgyalások éppen a mai napon folytatódtak volna, azonban Hajdú Péter nem jelent meg a tárgyalóteremben, ugyanis éppen a Maldív-szigeteken pihen családjával.

Természetesen ezen nagyon felháborodott a kritikus, aki Facebook oldalán osztotta meg Hajdú Péter képét, melyen éppen felesége és gyermekei láthatók a tengerparton. A tőle megszokott cinizmussal a következőket írta a képhez:

Ma reggel a Markó utcában kezdem a napot a Hajdú-per újabb tárgyalásán. Tárgyát olyan "hazugságok" és "becsületsértések" képezik, mint az, hogy Hajdú "a felesége meztelen seggét a címlapokon árusítja ki", vagy az, hogy "a médiapszichopata igazi áldozatai a gyerekei, akiktől mohó és gátlástalan szüleik elveszik a gyerekkorukat és a család intimitását, hogy vásári mutatványos majmokként hordozzák körbe őket a médiában".

Hajdú nincs jelen. Épp a Maldív-szigeteken áztatja a seggét. Ünnepli a milliárdos árbevételű cégét, hogy még nagyobb befolyású producer és még nagyobb hatalmú oligarcha, mint tavaly ilyenkor. Akkora ember, és akkora a sérelme, hogy a bíróságot se tájékoztatta arról, hogy nem lesz jelen az általa indított per aktuális tárgyalásán. A felperes meghallgatása nélkül az ügy természetesen semmit sem tud haladni a mai napon, de a jó hírnevében súlyosan megsértett Hajdú Pétert ez ugyan miért is zavarná.

Miközben ott állok a törvényszék előtt, hogy megvédjem Hajdú nejének a meztelen seggéről meg a gyerekeiknek a facebook-mutogatásáról szóló kijelentéseimet, Hajdú Péter ezzel szinte percre egy időben teszi közzé az alábbi képet a facebook-oldalán. Erre a pofátlanságra már nincsenek szavaim. Így működik egy médiapszichopata.
Hajdú Péter a jó hírnév megsértése miatt, melynek tárgyalása a mai napon folytatódott volna, azonban a felperes, azaz Péter nem jelent meg a tárgyaláson.

Puzsér Róbert szabadszájúsága miatt már többször hajba kapott különböző celebekkel, legutóbb Hajdú Péterrel, aki nem hagyta annyiban a dolgot és egyből a bírósághoz folyamodott.'>