13 °C
kevés felhő
2024. április 19., péntek
Emma

Már rendőrök ébresztik Puzsér Róbertet

2014. november 04.
1.8531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Megdöbbentő Facebook-bejegyzést hagyott maga mögött nemrégiben Puzsér Róbert, akit saját bevallása szerint igencsak kellemetlen eset ért hétfő reggel, a kritikus megmondóembert ugyanis saját lakásán rendőrök ébresztették fel.

Hogy miért? Puzsér szerint azért, mert a hatóság emberei szerették volna megtudni, hogy az általa bejelentett lakcímen valóban elérhető, illetve idézhető-e az újságíró.



Mint ismert, Puzsér Róbertet azóta "zaklatja" a rendőrség, mióta Hajdú Péter a jó hírnév megsértése miatt pert indított ellene. Érdekesség, hogy bár az ügyben eddig még csak egyetlen tárgyalás volt, a kritikus megjelent, Hajdú Péter, avagy a vádló azonban valamiért távol maradt.

Puzsér egyébiránt a tőle szokásos cinizmussal a következőképpen írt Facebook-oldalán a hétfői reggeli eseményekről:

Ma reggel arra ébredtem, hogy két rendőr igazoltat a nappalimban. Még félálomban voltam, amikor bejöttek a lakásomba, mert hajnali négyig dolgoztam, úgyhogy az első néhány perc teljesen kiesett. Az állítólag engem szolgáló és védő járőrcsapat azt kívánta a Hajdú Péter által indított jó hírnév sérelmi ügy kapcsán felderíteni, hogy a bejelentett lakcímemen vajon idézhető vagyok-e.

Nos, igen. Idézhető, elérhető és lakos. Bár van úgy, hogy épp nem otthon alszom, van úgy, hogy az italkiméréseket járom reggelig, és nyaranként is el-eltünedezem hetekre, de hála Istennek nem veszett kárba se az adófizetők pénze, se a rendőrök ideje, az operatív cselekményt fényes siker koronázta: Puzsér elérhető a bejelentett lakcímén. Épp ahogy a telefonján, postai úton vagy a nyilvános fellépései alkalmával.

Nem mellesleg, az ellenőrzés úgy érkezett, hogy a korábbi idézés nyomán én megjelentem az eddigi egyetlen tárgyaláson, ellentétben a médiapszichopata felperessel, aki a távolban sunnyogott. A magyar igazságszolgáltatásnak mindenesetre fényes napja volt a mai, hiszen Puzsér reggel kilenc órakor a bejelentett lakcímén tartózkodott. Jegyzőkönyvbe vele!