6 °C
erős felhőzet
2024. április 25., csütörtök
Márk

20 éves modellel randizott Kourtney Kardashian

2018. szeptember 16.
10.6171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A legidősebbik Kardashian lány alig egy hete szakított legutóbbi kedvesével, máris egy új pasival látták nemrégiben egy Los Angeles-i étteremből távozni, ráadásul egy közel 20 évvel fiatalabb modellel.

Kourtney Kardashian mostanában egyre kicsapongóbb életet él, ráadásul családjával sincs túl jó kapcsolatban, a húgaival folyton veszekszik.

Alig egy hete szakított 14 évvel fiatalabb pasijával, máris egy újabb "áldozata" van a 39 éves anyukának. Koutneyt a napokban egy Los Angeles-i étteremből látták távozni, de nem egyedül, ugyanis az oldalán a 20 éves színész, modell Luka Sabbat-ot látták. Úgy tűnik a reality sztár nem bír magával és falja a fiatal fiúkat.

20 éves modellel randizott Kourtney Kardashian - 2. kép


A hírek szerint testvére, Kylie Jenner 21-dik születésnapján került közel egymáshoz a pár, de akkor még csak beszélgettek, hiszen Kourtneynak éppen volt valakije.
szakított legutóbbi kedvesével, máris egy új pasival látták nemrégiben egy Los Angeles-i étteremből távozni, ráadásul egy közel 20 évvel fiatalabb modellel.

Kourtney Kardashian mostanában egyre kicsapongóbb életet él, ráadásul családjával sincs túl jó kapcsolatban, a húgaival folyton veszekszik.'>