14 °C
tiszta égbolt
2024. április 27., szombat
Mariann, Zita

Kourtney Kardashian és Travis Barker megmutatták kisfiúkat

2023. december 23.
21.0131
Mariann profilja, adatai
Mariann
Még november elején született meg a két híresség első közös gyermeke, egy kisfiú, aki a Rocky nevet kapta szüleitől, ám egészen mostanáig nem osztottak meg fotót a piciről, most azonban a karácsony közeledtével végre láthatjuk a gyereket.

Rengeteg próbálkozást követően sikerült természetes úton teherbe esnie Kourtney Kardashiannek, aki Travis Barker egyik koncertjén jelentette be a világnak, hogy babát vár. Ekkor már kerekedő pocakkal jelent meg és nem sokkal ezután az is kiderült, hogy kisfia lesz a párnak.

A pár közösségi oldalán osztott meg néhány fotót az alig egy hónapos Rocky babáról, akinek az arcát nem mutatták meg, de a kicsi lábait azért lehet látni. Kourtney nagyon jól érzi magát, hogy ismét édesanya lehet és ez a karácsony nagyon más lesz a család számára, hiszen egy apró csöppség is van közöttük.

született meg a két híresség első közös gyermeke, egy kisfiú, aki a Rocky nevet kapta szüleitől, ám egészen mostanáig nem osztottak meg fotót a piciről, most azonban a karácsony közeledtével végre láthatjuk a gyereket.'>