11 °C
kevés felhő
2024. április 25., csütörtök
Márk

Zséda lett az ország legelegánsabb énekesnője

2013. november 10.
9.2981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ünnepélyes keretek között vehette át a jól megérdemelt Allee Elegance Díjat az ország kedvenc énekesnője, Zsédenyi Adrienn, aki a kitüntetést ezúttal nem a művészetben elért eredményéért vehette át, hanem eleganciájáért.

Az Alle Elegance Díjat olyan sikert elért művészek, sportolók és közéleti szereplők kaphatják meg, akik általános értékteremtő munkájukon túl saját hivatásukban egyfajta ikonnak tekinthetők, mindemellett pedig bárhol is jelenjenek meg, mindig megfelelnek az elegáns és stílusos öltözködés alapkövetelményeinek.

Zséda a kitüntetéshez méltóan egy exkluzív, direkt erre az alkalomra készült estélyiben vette át a nagy elismeréssel is járó díjat. Az énekesnő ruháját Náray Tamás, a népszerű divattervező készítette el fekete csipkéből és pink árnyalatú selyemből, amivel azt szerette volna prezentálni az alkotó, hogy a művésznő méltó az érdemre.

Zséda egyébiránt nagyon örült az elismerésnek, és kiemelte, hogy az elegancia számára nem pusztán a stílusos öltözködésről szól, hanem a személyiség része is, aminek meg kell nyilvánulnia az ember viselkedésében és gondolkodásmódjában. Véleménye szerint csak akkor válhat egy alkotás igazán emlékezetessé - legyen szó akár ruháról, akár egy dalról -, ha azzal mindig a harmóniára és az összhangra törekszik alkotója.