8 °C
borús égbolt
2024. február 25., vasárnap
Géza

VV Zsófit Ibizára viszi nyaralni VV Aurelio

2014. július 09.
4.9481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Ibizára megy nyaralni a ValóVilág hatodik szezonjának nyertese, avagy VV Aurelio, aki a kocsi és a havi egymillió forint mellé egy nyaralást is kapott ajándékba, így pár nap múlva elindul, hogy kipihenje az elmúlt hetek és hónapok fáradalmait - méghozzá nem is akárkivel.

A villa nagy szájhőse ugyanis megerősítette, hogy VV Zsófival indul neki a nagy kalandnak, akivel elmondása szerint már odabent is szövődtek a szálak, de az utóbbi időben nagyon egymásra hangolódtak, így természetes volt, hogy őt viszi magával a luxuskirándulásra.

VV Aurelio szerint egyébiránt nagyon megörült, amikor kiderült, hogy ingyen elmehet nyaralni, hiszen mióta tart a nyár, még csak egyszer jutott el strandolni, és mivel soha nem járt még Ibizán, ezért különösen nagy boldogsággal indul neki az útnak.

A ValóVilág győztese természetesen már most konkrétumokat szövöget azzal kapcsolatban, hogy mit csinálnak majd Zsófival Ibizán, így az a terv, hogy csak egyszer mozdulnak ki egy nagyobb partira, mert úgy hallotta, hogy nagyon drága ott minden, az idő további részét pedig pihenéssel töltik el.