#
kep1#Elképesztően őrült ötlettel állt elő az idei grillszezonra egy Írországban működő hentesüzlet, akik úgy döntöttek, hogy idén a szokványos ízek mellett valami igazi különlegességgel szeretnék megörvendeztetni vásárlóikat.
A Maguire Meats ennek megfelelően álmodott egy merészet, és megalkották a vodkával és energiaitallal feldobott grillkolbászt, aminek a titka nem az, hogy a kolbi mellé kapunk italt is, hanem hogy a húst a feldolgozás előtt vodkában és energiaitalban pácolják.
A húsbolt szerint bár az ötlet még saját kollégáik egy részét is alaposan megosztotta, azonban az embereknek nagyon tetszik az ötlet, és sikerként könyvelték el a dolgot, sőt mi több, bejelentették, hogy van még néhány ötlet a tarsolyukban a jövőre nézve.
Megújul a Sziget, számtalan új helyszínnel és programokkal bővül a hazai fesztivál