23 °C
kevés felhő
2024. május 19., vasárnap
Ivó, Milán

Vilmos herceg büszke feleségére, hogy a nyilvánosság elé állt betegségével

2024. március 24.
31.7711
Mariann profilja, adatai
Mariann
Amióta kiderült a walesi hercegné rákdiagnózisa, sorra érkeznek a támogató üzenetek a családtagoktól, hírességektől és az emberektől, miközben nincs könnyű helyzetben a férje, Vilmos herceg, akinek helyt kell állnia a munkában és a magánéletben.

A hírek szerint Vilmos herceg akkor tudta meg felesége rákdiagnózisát, amikor épp keresztapja, Konstantin görög király ünnepségén volt jelen, ahol beszédet kellett volna mondania, de ő azonnal otthagyott mindent. A palotai források szerint Vilmos herceg nagyon büszke feleségére, hogy az elmúlt hetekben kapott támadások ellenére egyedül állt ki a nyilvánosság elé, és mondta el a betegségét.

A walesi herceg fontos szerepet játszott felesége döntésében, hogy felfedje diagnózisát a világ előtt, amit legszívesebben nem mondta volna el, de ez tűnt a helyes döntésnek. Katalin így rengeteg erőt meríthet mások szeretetéből és ő is sokat adhat azoknak, akik hasonló cipőben járnak. Mások azt mondták, hogy Vilmos nemcsak büszke volt felesége bátorságára, amikor felfedte rákdiagnózisát, hanem csodálkozik is, hogy hogyan birkózott meg vele a januári hasi műtét óta.