12 °C
borús égbolt
2024. február 29., csütörtök
Szökőnap

Victoria Beckham 40. születésnapját ünnepelte

2014. április 19.
2.3271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Az ex Spice Girls énekes és futball feleség most ünnepelte 40.

születésnapját. A férje és legjobb barátai köszöntötték fel Victoriát egy exkluzív vacsorán, ahová még Gordon Ramsay és felesége is hivatalos volt.

Beckham-né férjével együtt a Grand Canyon egyik elegáns spa resortjában ünnepelte meg 40. születésnapját és egy vacsora esten a barátok is csatlakoztak a párhoz. A legjobb barátok között Gordon és Tana Ramsay is ott volt. Az étterem, ahová a vendégeket hívták egy külvárosi, közvetlenül az óceánra néző hely. Azért is választották ezt a helyet, mert Victoria nem akart túl nagy felhajtást, inkább csendben, családi körben szerette volna megünnepelni ezt a napot.

Nem is vitte túlzásba öltözékét, csak egy egyszerű sötét koktélruhát kapott fel és hozzá a szokásos füstös szemeket festette meg. Egy forrás szerint Victoriának elege van a pörgős életükből, ezért is döntött inkább egy kellemes kirándulás mellett a Grand Canyonnál, végre reflektorok nélkül szeretett volna kikapcsolódni.

Victoria és a Grand Canyon. Forrás: Twitter

Victoria és a Grand Canyon. Forrás: Twitter


A vacsora est fáradalmait egy gyönyörű spa szállodában pihenték ki, így biztosan feltöltődött a pár és már frissen, megújulva térhettek vissza Los Angeles pörgős piros szőnyegére.