16 °C
borús égbolt
2024. február 29., csütörtök
Szökőnap

Végrendeletében 1 milliárd dollárról rendelkezett Michael Schumacher

2014. január 15.
2.2881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Már több mint két hete történt, de még mindig semmi hír sincs arról, hogy javult-e Michael Schumacher állapota a tragikus síbalesetet követően.

Habár az egész világ őszintén reméli, hogy egyhamar még nem lesz szükség rá, de egy argentin lapnak sikerült kiderítenie, hogy miként végrendelkezett az egykori Forma-1-es pilóta.

Az Ole című bulvárlap szerint Michael Schumacher akkor írta meg végrendeletét, amikor visszatért az autósport világába, és állítólagosan nem kevesebb, mint 1 milliárd dollárról, tehát megközelítőleg 220 milliárd forintról rendelkezett, amit szerettei között osztott szét igazságosan.

Az elképesztő összeg miatt egyébiránt a Forbes magazin korábban a második leggazdagabb sportolóként tartotta számon Michael Schumachert, aki immáron több mint két hete mesterséges kómában fekszik egy francia kórházban, és a legutóbbi jelentések szerint állapota stabil, ám még mindig nincs túl az életveszélyen.

Egyes források szerint ugyanakkor még ezen a héten hallhatunk Schumacher állapotáról, így reméljük, hogy kizárólag pozitív hírek merülnek majd fel az egykori pilótával kapcsolatban.