15 °C
borús égbolt
2024. április 13., szombat
Ida

Végleg hazaköltözik Hongkongból Wolf Kati?

2014. március 03.
3.3861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Férje munkája miatt néhány hónappal ezelőtt teljes karrierjét feláldozta Wolf Kati, aki családjával együtt Hongkongba utazott, hogy ismét hétköznapi ember, igazi családanya lehessen, ami ideig-óráig tetszett is a csodás hangú énekesnőnek, ám az utóbbi időben állítása szerint egyre komolyabb honvágy gyötri.

Az már biztos, hogy amint véget ér Hongkongban a gyerekeknek az iskola, az egész család hazatér Magyarországra, és bár azt nem tudni, hogy a döntés ideiglenes-e, netán végleges, de Wolf Kati szavaiból arra lehet következtetni, hogy hosszabb távra terveznek itthon.

Az X-Faktor egykori felfedezettje szerint ugyanis egyrészt nagyon erős mindannyiukban a honvágy, de főként nagyobbik gyermeke viseli nehezen a távollétet, így gyakran előkerülnek az otthoni dolgok, a nagyszülők, a barátok vagy éppen a Balaton.

Wolf Kati szerint alig várja, hogy ismét megölelje az otthon maradottakat, és a látogatás hosszúságát jelöli, hogy Kati ismét koncertezni akar, ami arra utalhat, hogy az egész család végleg hazaköltözik Magyarországra.