6 °C
erős felhőzet
2024. április 25., csütörtök
Márk

Véget ért a 15. Balaton Sound fesztivál

2023. július 02.
21.7641
Mariann profilja, adatai
Mariann
Immáron tizenötödik alkalommal bulizhattak a fesztiválozók Zamárdi strandján, ahol négy napon keresztül nemzetközi sztárok pörgették lemezeiket a megújult Nagyszínpadon, valamint a fesztivál több helyszínén is, és már most tudjuk, mikor lesz a jövő évi balatoni buli.

A szervezők idén rengeteg újítással várták a fesztiválozókat a Balaton Soundon, ahol sokak kedvencévé vált a Nagyszínpad, melyet egy 500m2-es, 1978 panelből álló ledfal tett igazán látványossá, ami nagyon sokat adott az élményhez. Ez a látványvilág már nagyon kellett a Soundnak, így olyan érzése volt az embernek, mintha egy nemzetközi fesztiválon lenne - az előadók is kedvelték.

"Ez a legjobb fesztivál a világon!" - legalábbis az első nap egyik nagyszínpados sztárja, KSHMR szerint mindenképen, és valószínűleg még sokak számára is, főleg miután felcsendült Korda Gyuri bácsi Reptér című slágere egy kicsit modernebb hangzásban. De a többi napon is hatalmas bulit csaptak a fellépők, köztük Tiesto és Armin Van Buuren is, akik szettjeikkel beindították a bulizókat.

Véget ért a 15. Balaton Sound fesztivál - 2. kép

Az új helyszíneken túl minden este különleges drónshow-t is láthattak a fesztiválozók, összesen több mint 300 drón alkotott a fesztiválhoz kapcsolódó 'insta kompatibilis' alakzatokat és természetesen a Balaton feletti tűzijáték sem maradhatott el. A fesztiválozókat kissé sokkolták az árak, hiszen egy fél literes ásványvíz már 990 forintba került, mindez azt jelenti, hogy ezekre az árakra kell majd a Szigeten is számítani.

A szervezők elégedetten zárták a tegnapi napot és ma már bejelentették, hogy 2024-ben ismét lesz Balaton Sound, méghozzá július 3-6. között, ugyanis sokan a június végi érettségi és vizsgaidőszak miatt idén kihagyták a fesztivált, de a szervezők meghallgatták kívánságukat, így egy héttel később kerül megrendezésre.

Véget ért a 15. Balaton Sound fesztivál - 3. kép