11 °C
borús égbolt
2024. április 22., hétfő
Csilla, Noémi

Vagyonokért, de még mindig levetkőzne Dundika

2014. január 09.
2.2441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Habár a szülés nagyon sok nőt megvisel lelkileg és testileg egyaránt, Majka kedvesén, avagy az egykori modellen mégsem látszanak a megpróbáltatások, lévén a baba világra jöttét követően is ugyanolyan jó formában van Dundika, mint a történtek előtt.

A Playboyban is szerepelt szépség ugyan úgy gondolja, hogy korábban már mindent elért meztelen képeivel, de arra a kérdésre, hogy mit tenne, ha újabb ajánlatot kapna egy magazintól, mégis határozott válasszal tudott szolgálni.

Dundika szerint ugyanis van az a pénz, amiért ismét levetkőzne, és bár most úgy véli, hogy erre soha többé nem kerülhet sor, de amennyiben vagyonokat ígérnének neki, akkor biztosan igent mondana, de már nem igazán vágyik hasonlóra, mert szerinte mindent elért, amit el lehetett ezen a téren.

A modell kiemelte például, hogy a világ összes Playboy magazinjában szerepelhetett, sőt mi több, még Hugh Hefner villájában is vendégeskedett, aminek köszönhetően az amerikai lapban hat teljes oldalt kapott.

Dundika nem titkoltan kisfia születése miatt szeretne felhagyni az aktmodellkedéssel, de például fehérneműmodellként könnyen el tudná képzelni magát, azonban most inkább zenei karrierjére kíván koncentrálni.