25 °C
tiszta égbolt
2025. június 06., péntek
Norbert, Cintia

Vad és a hal az idei Gourmet Fesztivál kedvencei

2016. február 17.
6.9341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Szinte már hagyománynak tekinthető a már évek óta megrendezésre kerülő gasztronómiai esemény, a Gourmet fesztivál, melyen idén nem egy bizonyos ételt álmodnak újra, ahogy az eddig megszokható volt, hanem két alapanyagra, a vadra és a halra koncentrálnak.
 

Május 12-15. között a Millenárison az ízeké a főszerep.

Ez az év a gasztronómia éve, így nem meglepő, hogy ismét megrendezésre kerül a Gourmet Fesztivál, ahol idén a vad és a hal kapja a főszerepet, ugyanis a Bocuse d'Or európai versenyén is ez a két alapanyag lesz. Természetesen ismét rengeteg hazai étterem, vendéglátóegység és cukrászat vesz részt a gasztronómiai eseményen, ahol minden kulináriakedvelő biztosan megtalálja a számára legvonzóbb és legízletesebb ételt. Az ételek mellett minőségi borászatok, pálinka- és sörfőzdék is felvonulnak a fesztiválon.

Május 12. és 15. között, azaz pünkösdkor érdemes lesz kilátogatni a Millenárisra, ahol ismét neves szakácsok is főzni fognak a fesztivál színpadán, így bárki elleshet egy-két trükköt a nagyoktól.