27 °C
erős felhőzet
2024. június 22., szombat
Paulina

Újra hódítanak a kék színű körmök, ezt a színt válaszd legközelebb körmösödnél

2024. január 18.
21.2671
Mariann profilja, adatai
Mariann
Bár 2024-ben az év színe a barackos árnyalatú Peach Fuzz lett a Pantone vállalat szerint, a körmök terén egészen más trend kezdett hódításba, ugyanis megjelentek a kék árnyalatú körömlakok, melyek jól illenek a farmer összeállításokhoz.

Ha szeretsz farmerban járni szinte minden nap, akkor a kék körömtrend neked való. A 2024-es Pinterest Predicts Report szerint az év egyik legkedveltebb körömlakk árnyalata a kék szín lesz, amit jól lehet kombinálni a ruházattal. A kék szín köztudottan a nyugalom és a béke érzését kelti.

Többek között emiatt kedvelik sokan ezt az árnyalatot, amiből van sötétebb és világosabb is. A kék színt jól lehet más színekkel is kombinálni, így nyugodtan engedd szabadjára fantáziádat és kérd meg körmösödet, hogy készítsen egy szép körmöt a számodra. Ehhez adunk néhány inspirációt az alábbi képeken.


Pantone vállalat szerint, a körmök terén egészen más trend kezdett hódításba, ugyanis megjelentek a kék árnyalatú körömlakok, melyek jól illenek a farmer összeállításokhoz.'>