0 °C
tiszta égbolt
2023. december 04., hétfő
Borbála, Barbara

Újra egyesül a 90-es évek egyik legnépszerűbb fiúbandája

2023. augusztus 19.
26.5251
Mariann profilja, adatai
Mariann
Bye Bye Bye - az egyik legismertebb dala az 'N SYNC bandának, akik a '90-es években váltak igazán ismertté, majd a későbbiekben szét váltak, és Justin Timberlake elkezdett szóló karrierjére koncentrálni, amivel elképesztő sikereket ért el.
 

Most, 20 évvel később a banda ismét össze fog állni, és egy új dalon dolgoznak, mely a Trollok című mese legújabb részéhez készül. Az első részben Justin Timberlake dolgozott, a Can't Stop The Feeling!-en, ami hatalmas sláger volt a Trollok megjelenésekor.

Most Justin Timberlake, JC Chasez, Joey Fatone, Chris Kirkpatrick és Lance Bass fog egy új dalt alkotni, aminek köszönhetően ismét összeáll a banda. Egy bennfente elárulta, hogy az ikonikus fiúbanda mind az öt tagjának várhatóan meglepetésszerepei lesznek a november 17-én a mozikban megjelenő animációs zenés vígjátékban. Több mint két évtized után ez lenne az első alkalom, hogy az NSYNC zenei projektet ad ki. Utolsó kislemezük, a Girlfriend a negyedik és egyben utolsó stúdióalbumukról, a Celebrityről 2002-ben jelent meg.